Avem imagini în exclusivitate cu momentul în care copilașul de 9 ani și surioara lui au fost spulberați în fața parcului de autoturismul ce ar fi fost condus un teribilist de 17 ani. Se observă că nu a frânat- ba dimpotrivă- iar anchetatorii cred că ar fi încurcat pedalele. Între timp- alte imagini- filmate înainte de tragedie- arată că la volan era individul de 19 ani- care susține că și-ar fi lăsat mașina pe mâna prietenului fără permis.

Băiețelul a murit pe loc în impact. Iar fetiței- până la urmă- i-a fost amputat piciorul din pricina complicațiilor. Atenție- sunt imagini și detalii care vă pot afecta emoțional, a transmis Cristian Sabbagh.

Filmul nenorocirii, surprins în imagini

Aceste imagini sunt surprinse cu fix 15 secunde înainte de teribilul impact. Fetița de 7 ani și frățiorul ei- de 9 ani- erau pe trotinete în parcarea din fața parcului. La un moment dat apare mașina care împrăștiat moarte. Ar fi avut circa 40 de km la oră- spun surse din anchetă- iar cel de la volan ar fi apăsat accelerația în loc să frâneze. Aici se vede momentul în care i-a spulberat pe copii și i-a izbit de mașinile parcate. Mama lor era mai în spate- iar când aude bubuitura- o ia la fugă disperată.



„S-a înnorat și a căzut cerul pe noi! Un copil, un nepot în pământ!”, a spus bunicul copiilor.

Cu o oră înainte de nenorocire- mașina groazei a fost filmată de o cameră de bord în aceeași parcare. Bizar e că la volan pare să fi fost tânărul de 19 ani- care are permis de conducere. El era îmbrăcat în tricou alb- după cum se vede clar în imaginile care surprind fuga celor doi de la locul teribilului accident.

Cel de 17 ani- arestat preventiv- era în negru.

„Era cu el în mașină din câte știu, dar, de la 500 de metri, știu că a făcut schimb de locuri. I-a dat puștanului de 17 ani... De ce i-o fi dat lui? Să conducă și el mașina... Tentația aia de copil de 17 ani...”, a spus un martor.

E povestea țesută de cei doi tineri în fața anchetatorilor. Bunicul și unchiul copiilor spulberați în fața unui parc se îndoiesc că indivizii ar spune adevărul.

„Evident că sunt dubii..... dubii mari! Spunea- la un moment dat- că la 10 metri a făcut schimbul..... E o întrebare pe care o las anchetatorilor!”, a declarat unchiul copiilor.

„Cred că avea 60-70 km la oră... cred că avea! Noi vrem dreptate și vrem să se facă expertiză corectă.... fiind accidentul mare! Să se constate cel de la volan ce leziuni are.... măsluirea adevărului!”, a declarat bunicul copiilor.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro

Anchetatorii sunt singurii care pot deslușească misterul. Caută mai multe imagini de pe camerele de supraveghere din zonă care s-ar putea să fi surprins și momentul în care tânărul de 17 ani ar fi urcat la volan. Dacă s-a întâmplat asta- așa cum e conturată ipoteza.

Tatăl teribilistului de 17 ani a avut o reacție halucinantă în fața camerelor de filmat.

Băiețelul de 9 ani a pierit pe loc în urma impactului. Iar surioara lui- de 7 ani- e distrusă pe viață. Cu toate că medicii îi reconstruiseră piciorul după o intervenție de 9 ore- aseară târziu- au fost nevoiți să i-l amputeze din pricina infecției care-i amenința și ei viața.

Misterul anchetei, cine era la volan[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

„S-a încercat reconstrucția în condițiile în care ea a venit cu piciorul amputat de la coapsă. Practic, se mai ținea în 2 cm de piele. Complicațiile care au intervenit pe parcurs puneau în pericol viața. Așa că, între a pune în pericol viața și a salva viața copilului, nu te gândești la altă alegere. De aceea ne-am decis asupra amputației ieri seară!”, a declarat Dr. Fodor Ioan – Chirugie Ortopedie Pediatrică Grigore Alexandrescu.

„I-a amputat piciorul și a rămas fata nenorocită..... îi tolerează!”, a spus bunicul copiilor.

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul de la RO-Alert care i-a dat fiori unui român din București: “Adăpostiți-va in beciuri, departe de geamuri, durata estimată 90 de min”- radioimpuls.ro

Citeste si: Un asteroid de 10 ori mai mare decât roca spațială care a ucis dinozaurii a aruncat cea mai mare lună a lui Jupiter de pe axa sa- antena3.ro

Locul tragediei e altar de flori- lumânări și jucării de pluș. Absolut toată lumea e terifiată.

„Nu se poate așa ceva, deci e strigător la cer!”, a spus un martor.

„Fără cuvinte, deci n-ai... Mi se ridică părul pe mine! N-ai cuvinte la așa ceva!”, a spus un martor.

Oamenii din zonă spun că pericolele îi pândesc demult. Că se circulă cu viteză- atât pe aleea transformată în parcare- dar mai ales pe șosea. Limitatoare de viteză nu există în dreptul parcului- iar trecerile de pietoni n-au semafoare.

„Dacă mergem în parc la locul de joacă... de toate trecerile de semafor!”, a spus un martor.

Părinții au ridicat astăzi trupul copilului de 9 ani de la medicină legală. A fost depus la o capelă din capitală- iar joi va fi înmormântat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si