Maria Meşter şi fiul ei Bogdan, alături de alţi doi români, sunt cei care au lăsat-o fără bijuterii pe Tamara Ecclestone, spun procurorii britanici. Cei patru au fost duşi in faţa instanţei după ce în decembrie 2019 au dat lovitura vieţii lor, o colecţie preţioasă de bijuterii cu pietre preţioase în valoare de 50 de milioane de lire sterline.

Spărgătorii au profitat de faptul că fiica magnatului de la Formula 1 şi soţul ei, Jay Rutland, erau plecaţi în concediu.

Chiar dacă vila celor doi este bine păzită şi se află foarte aproape de reşedinţa oficială a prinţului William al Marii Britanii şi de sediile mai multor ambasade din Londra, hoţii au intrat cu uşurinţă în casa de unde, in mai puţin de o oră, au luat tot ce era de valoare.

Maria Meșter a fost arestată la scurt timp după jaf

Maria Meşter, în vârstă de 47 de ani, a fost arestată la scurt timp după jaf, pe aeroportul Standsted. Femeia se pregătea se plece in Italia, unde lucra ca menajeră. Doar că odată ajunsă pe mâna poliţiei, femeia nu a putut să explice proveniența cerceilor de 300.000 de mii de lire pe care îi purta la urechi, dar care în realitate îi aparţineau Tamarei Ecclestone. Chiar dacă toate probele şi indiciile o plasau pe ea în fruntea listei de suspecţi, românca nu s-a lăsat şi a susţinut tare şi răspicat că nu este ea cea vinovată.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: A început procesul românilor care au jefuit-o de zeci de milioane de lire pe Tamara Ecclestone

Tot pe aeroport a fost capturat şi fiul Mariei, Bogdan Savastru. Şi el era pe picior de plecare imediat după lovitura de proporţii. Tânărul avea bilete către Japonia, însă imediat ce a păşit pe aeroportul londonez a fost luat la întrebări de poliţişti. Şi el a incercat să se eschiveze, insă de gol l-a dat geanta în care îşi făcuse bagajul, un Louis Vuitton de câteva mii de lire, pe care niciodată nu şi l-ar fi permis. Anchetatorii au arestat ulterior încă doi români, în acelaşi caz: un agent de securitate și un barman. În plus, cei doi ar fi jefuit alte trei case în aceeaşi perioadă, iar de acolo ar fi obţinut bunuri de peste 17 milioane de lire sterline.

Din locuinţă au dispărut bani, bijuterii şi ceasuri

După ce şi-a găsit casa goală, Tamara Ecclestone a spus că se simte cutremurată. Din locuinţă au dispărut bani, bijuterii şi ceasuri. Printre ele se află şi un ceas Cartier primit cadou de nuntă, în valoare de 80.000 de lire, inele şi cercei de mare valoare, precum şi a brăţări de peste 100.000 de lire. Doar o mică parte din bijuterii au fost recuperate, in timp ce restul au dispărut fără urmă.

Citeste si: VIDEO| Români implicați în jaful secolului. Cum s-au dat de gol

Chiar dacă principalii suspecţi au fost deja puşi sub acuzare, ancheta este în plină desfăşurare, iar următoare întâlnire intre cei patru hoti români şi procurori va avea loc la inceputul lunii septembrie.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: VIDEO| Doi români, o mamă și un fiu, au fost arestați la Londra pentru ”Jaful secolului”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si