„Suspectul ar fi încercat să arunce vina pe martorul care a descoperit mâna victimei. De altfel, singura probă care i-a ajutat pe legiști să-și dea seama că omul a murit în urma unei proceduri întâlnite doar în ringul de luptă. Atenție, sunt imagini și detalii care vă pot afecta emoțional!”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Misterul crimei din Argeș, ipoteze șocante

Deși anchetatorii au găsit doar mâna victimei, legiștii și-au putut da seama că luptătorul MMA și-ar fi ucis tatăl într-un mod extrem de agresiv, prin aplicarea unor procedee specifice acestui sport. Psihologul criminalist Tudorel Butoi ne-a explicat cum se poate ajunge la un astfel de verdict în lipsa cadavrului. S-a confruntat cu un astfel de caz la început de carieră, iar vorbele medicului de atunci i-au rămas întipărite în minte.
Mâna descoperită i-a dus inițial pe anchetatori la identitatea victimei. Au comparat amprentele cu cele din baza de date a Poliției și astfel au ajuns la bărbatul de 53 de ani care fusese condamnat în trecut pentru tentativă de omor, după ce a încercat să îşi ucidă iubita.
Fiul lui, individul de 25 de ani, arestat preventiv acum, neagă că l-ar fi omorât. La audieri ar fi dat vina pe martorul care a zărit antebrațul omului și a alertat Poliția.


Însă, procurorii ar avea probe care dovedesc contrariul. Se presupune că într-un apartament din Brașov ar fi izbucnit conflictul. Tot acolo, luptătorul MMA și-ar fi lăsat tatăl fără suflare. Ulterior, i-ar fi transportat cadavrul cu ajutorul unui complice pentru că el nu avea nici mașină, nici permis, până în dreptul unei râpe din comuna argeșeană Dragoslavele.

Citește și: Filmul morții bărbatului a cărui mână a fost găsită pe marginea unui drum, în Argeș. Suspectul ar fi fost ajutat de un complice pentru a-și pune în aplicare planul macabru

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Potrivit unor surse din anchetă, trupul bărbatului de 53 de ani ar fi fost aruncat în această râpă, situată la aproximativ 2 kilometri de locul unde a fost găsit brațul victimei. În această zonă, polițiștii ar fi găsit mai multe obiecte, dar și hainele victimei”, a transmis Adina Iliescu, reporterul Știrilor Kanal D.
Anchetatorii nu au oprit căutările, în speranța că vor mai găsi rămășițe din cadavru. Dar misiunea e una dificilă. Oamenii din zonă sunt șocați și speriați deopotrivă.
„Păi, cum? S-au speriat și copiii la școală și toată lumea!”, a spus un localnic.
Potrivit unor surse din anchetă, se bănuiește că între tată și fiu conflictele ar fi izbucnit demult și că ar fi existat certuri și bătăi în familie și în trecut. Deocamdată, procurorii nu au ajuns la presupusul complice al suspectului de asasinat. E neclar dacă au vreo pistă sau nu în momentul de față.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si