Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Orele se scurg in van in cel mai socant caz de omor al ultimelor luni. O fata a fost pur si simplu omorata, arsa intr-o valiza si abandonata pe un camp din Giurgiu.
„Cruzimea cu care infaptuiesc aceste crime le da satisfactia suprema de control, putere, control al celor din jur”, spun psihologii criminaliști.
De acum cinci zile de cand imaginile cu valiza in flacari era transmisa in direct pe site-urile de socializare, politia da din umeri- nu au un criminal, dar nu au nici macar un suspect. Unde mai pui ca nu exista nici macar un detaliu despre victima. Doar speculatii rostogolite in spatiu public.

Misterul criminalului care și-a incendiat victima- portretul robot a adus neliniște

Aceasta poza a pus pe jar, zeci de familii care au o fete disparute in mod misterios de acasa. Acest bunic a venit cu sufletul frant ca sa le spuna politistilor ca fata din poza, arsa fara mila, ar putea fi nepoata lui.


Simona a dispărut fără urmă de câteva zile, iar oamenii legii au încearcat intreaga zi să stabilească dacă ea este tânăra ucisă. Totul a pornit după ce bunicul fetei a auzit de crima înfiorătoare și a mers disperat la poliție să anunțe dispariția nepoatei pe care a crescut- de mică, iar acum stă cu teama ca fata sa nu fie moarta.
„Ea a mai plecat, dar atunci avea salariu.
Ea a facut liceul de filologie și s-a ales cu limba engleză. Se mai ducea la reclame din astea o dată pe săptămână.
Câștiga, își scotea îmbrăcatul, mâncatul. Eu îi plăteam taxa. Nu aveam niciun motiv să fiu îngrijorat”, spune bunicul ei.
Cum asemănările fizice dintre cele două erau unele izbitoare, oamenii legii au mers imediat acasă la tânără de unde au ridicat mai multe obiecte personale- printre care periuța de dinți și un piaptăne- de pe care să obțină probe ADN. Comparandu le insa aveau sa afle ca nu se potrivesc cu cele ale fetei incediate
„Eu am văzut-o sâmbătă de dimineață. Nu este fata mea, avea capul mai mare. Nu!”, spune bărbatul.
Asadar Simona este si ea acum cautata de politie, mai ales ca tanara a avut o relație cu un individ periculos care o bătea și o amenința. Fata obținuse în instanță ordin de protecție împotriva lui, iar acum se teme ca el să nu-i fi făcut ceva rău.
„Ea a a avut un prieten, mai înainte, acum vreo 2, 3 luni. El a bătut-o și au avut proces. L-au condamnat pe el să nu se apropie de ea, de casa ei. El să poată să fie implicat, se poate! El a spus, o rezolv eu, o fac eu! Să fie asta? Doamne ferește!”, spune bunicul.

Criminalul, greu de găsit dacă identitatea victimei rămâne un mister

Ce stim sigur e ca astazi au aparut rezultatele testului ADN, prelevat cu greu de legisti din ramasitele arse ale fetei. Dar asta nu ajuta cu nimic, din cauza faptului ca nimeni din baza de date a politie, nu se potriveste cu acest profil.
„Reprezinta cheia acestui caz. dupa ce va fi identificata cam 75% cazul e rezolvat. E dificil totusi pentru ca nu exista multe elemente care sa ii ajute pe anchetatori”, spun criminologii.
Aceeasi analiza a fost folosita si in celebru caz Dinca, dar acolo anchetatorii au avut din start numele fetelor si au putut compara instant probele recoltate.
Dar spre deosebire de cazul Caracal, aici pornim de la o mare enigma- Nu stim in primul rand cand a fost ucisa fata si mai ales unde....
Avem doar un loc al incendierii, golit de orice fel de alta proba. Exista o singura valiza arsa complet, care nu prezenta vreo amprenta. Ce stim sigur e ca a avut parte de o moarte violenta. Avea sternul, coloana si coastele rupte. In plus, legistii au gasit o lovitura cu un obiect ascutit la nivelul capului. Aceste leziuni i-au provocat moartea, nu faptul ca a fost incendiata. Cel mai probabil vorbim de o crima pasional.
„Premisele ar putea duce la un criminal sexual, in serie, probabil, dupa cum a actionat. Din punct de vedere comportamental pulsiunile interne l-au facut sa actioneze sangeros, caracteristic criminalilor psihopati. faptul ca a dat foc, e o fantasma pe care criminalul a trait-o. Mutilarea victimei duce la excitarea si finalizarea excitarii fizice si spirituale, iar criminalul nostru se incadreaza comportamental foarte bine in acest mod”, spun experții.

Misterul criminalului și al victimei incendiate îi încurcă pe anchetatori

Nu avem o victima dar nici vreun suspect de aceasta crima oribila. Desi politia spune ca exista un cerc de suspecti, pana acum nu a fost data publicitatii vreo pista demna de luat in calcul. Singura varianta care mai sta in picioare este analizarea camerelor de supraveghere aflate langa locul unde tanara a fost incediata.
Pana politia va gasit un capat de ata de care se se agate in acest caz, zeci de parinti de fete disparute au inima cat un purice.
„Am sunat după acel portret la Giurgiu, să luam legătura să vedem dacă într-adevăr avea dinții. Era singurul lucru pe care puteam să îl știm că Mihaela, fata mea, nu avea dinții de sus. Acel portret avea dinții, dar nu știam dacă sunt cinfecționați sau chiar sunt dinți”, spune mama fetei.
In tot acest acest timp, o tara intreaga este in stare de panica, politia e in alerta iar ucigașul liber. Nu de azi de ieri, de cinci zile. Fara identitatea fetei stabilite, procurorii nu pot să stabilească cercul de suspecți, ca mai apoi să plece în căutarea lor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si