Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Misterul din spatele gestului șocant al polițistului din Caracal. De ce ar fi încercat să se sinucidă

O viață simplă și liniștită, care ascundea multe probleme. Asta pare să fie, pe scurt, povestea polițistului care a vrut să îşi ia viaţa, chiar în fața soției. Deși părea un om fericit, care avea o slujbă bună și o femeie care-l iubește, neînțelegerile din cuplu ar putea fi motivul care l-a îndemnat pe tânăr la un asemenea gest extrem. Acum, agentul se zbate între viață și moarte pe patul de spital.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cu zambet larg, increzator si tinand-o in brate pe cea cu care s-a casatorit din dragoste, in urma cu doi ani. Asa apare in pozele din ziua nuntii tanarul de doar 31 de ani, considerat norocos de cei din jur pentru viata pe care o avea.
Cu o sotie iubitoare si un job de politist aflat la inceput de drum, barbatul poza intr-un om implinit.

Citeste si: VIDEO| Cine este polițistul care s-a împuşcat în cap, la Caracal. Nu era singur în apartament când s-a produs tragedia

Acum, inca in stare de soc, vecinii agentului incearca sa inteleaga cum a fost posibil asa ceva.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Dar ieri seara, ceva parca-i intunecase mintile tanarului agent. Dupa o tura de noapte, barbatul a venit acasa, unde locuia cu familia sotiei, si si-a tras un glont in cap cu arma din dotare.

Totul s-a intamplat chiar sub privirile partenerei lui de viata, care a avut nevoie de ajutor medical la randul ei ca sa-si revina din soc.

Misterul din spatele gestului șocant al polițistului din Caracal. Certuri în familie

Agentul este acum in stare extrem de critica la terapie intensiva.

Desi totul parea bine la suprafata, se pare ca tanarul agent ar fi avut certuri in familia sotiei.

Astfel, zambetul si fericirea afisate puteau fi masca unei depresii ascunse, care a dus la gestul extrem.

Politistul originar din Barlad se transferase in urma cu o luna de la IPJ Timis in Olt si lucra ca ajutor de sef de post in comuna Corbu, o localitate aflata la peste 80 km de Caracal.

Citeste si: Un poliţist s-a împuşcat cu arma din dotare într-un apartament din Caracal. Este în comă de gradul III

Pentru a fi mai aproape de sotie, a preferat sa faca zilnic naveta de la Caracal, la Corbu. A fost ajutat de șeful de post să aibă casă, să stea cu chirie. Zicea că își aduce și familia. Văd că nu și-a adus nici familie, nici nimic.

Politistul a fost testat psihologic la inceputul acestui an.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI