O copila de 15 ani, vesela si inconjurata de prieteni. Asa arata viata Alexandrei Macesanu, din. Dobrosloveni, Olt. In pozele postate pe internet se vede ca tanara isi traieste adolescenta din plin. Nu mai tarziu de weekend ul trecut, Alexandra a petrecut la piscina, cu prietenii si colegii ei din ansamblul folcloric Dor de Romanati. Ieri dimineata, a plecat sa-si vada iubitul din Caracal.

Mama: Nu stim daca a ajuns in Caracal cu ocazia, ca de-atunci n-a mai vazut-o nimeni. Toata lumea trimite mesaj, spune ca a vazut-o, pe camere nu se vede nimic.

Parintii si prietenii o cauta acum disperati. Au trecut 24 de ore de cand Alexandra parca s-a evaporat.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Mama fetei este pur si simplu disperata, mai ales ca e a doua oara in trei luni cand dispare o tanara in aceleasi conditii.

Prima fata disparuta este Mihaela Luiza Melencu, din Diosti, Dolj. Are 18 ani, era eleva in clasa a 11-a si avea numai note mari. Nimeni nu isi explica unde si de ce a disparut.Pe 14 aprilie, tanara a plecat de acasa sa scoata bani dintr-un bancomat din Caracal.

La intoarcere, s-a urcat si ea intr-o masina de ocazie. Ultimele imagini, sunt cele surprinse de o camera de supraveghere, cand tanara se indrepta spre locul din care a disparut.

Acum, oamenii sunt speriati. Disparitiile misterioase in conditii similare ii trimit cu gandul la ce e mai rau. Rapiri, trafic de organe, trafic de carne vie. Iar tinerii sunt cei mai predispusi sa cada in plasa unor asemenea oameni.

Specialistii ne spun si cum sa incercam sa ne protejam si sa nu ajungem in asemenea situatii.

Gabriela Groza, psiholog criminalist: Din pacate, multa lume apeleaza la ocazii. O recomandare ar fi sa trimitem intotdeauna un mesaj cu numărul masinii in care ne urcam.

Bineinteles, ideal ar fi sa nu ne urcam decat in masini in care sunt oameni pe care-i cunoastem sau pe care-i stiu macar cei din jurul nostru.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si