Șefa secției de oncologie de la spitalul din Suceava a fost trimisă în judecată pentru luare de mită în formă continuată! Doctorul este acuzat că primea de la bolnavii de cancer, bani, miere, cașcaval și brânză, ca să-i trateze. În urma anchetei, procurorii au stabilit că medicul ar fi primit șpagă de la aproape 300 de pacienți, a transmis Cristian Sabbagh.

Mită în miere și brânză de la 280 de bolnavi

De la nu mai puțin de 280 de bolnavi de cancer, spun procurorii. Șefa secției de oncologie a Spitalului Județean Suceava este anchetată din luna ianuarie a acestui an, după un denunț făcut de familia unui pacient. În urma cercetărilor, oamenii legii au descoperit că, timp de aproape un an, medicul ar fi cerut diverse sume de bani sau cadouri bolnavilor de cancer.

Șpaga o primea și sub forma unor diverse alimente, precum miere, cașcaval, cafea, bomboane, brânză, parfumuri, alcool sau carne. În caz contrar, bolnavii erau amânaţi cu tratamentul şi purtaţi pe drumuri, se arată în dosar.

Citește și: Viceprimarul din Baia Mare, Doru Dăncuș, dezvăluiri despre ultima zi în care a vorbit cu Cătălin Cherecheș. Ce s-a întâmplat cu câteva ore înainte ca primarul să fugă din țară: „De atunci nu l-am mai văzut”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Un pacient ar fi murit în lipsa tratamentului, iar altul ar fi trebuit să dea șpagă o suma dublă pentru că avea două tipuri de cancer. Doctorița a fost reținută pentru acuzațiile aduse, dar ulterior a fost pusă în arest la domiciliu.

Acum, medicul a fost trimis în judecată pentru luare de mită în formă continuată.

De asemenea, procurorii au pus sechestru pe aproape 12 mii de lei, bani ridicați din casa doctorului, în timpul percheziţiilor. Șefa de la oncologie se află acum sub control judiciar, iar dosarul a fost înaintat Tribunalului Suceava.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: