Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Moarte învăluită în mister

Moartea misterioasă a unei tinere din Satu Mare tulbură opinia publică. La doar 21 de ani, fata şi-a găsit sfârşitul în condiţii deocamdată neclare pentru anchetatori. Deşi totul pare a fi un accident stupid, oamenii legii merg şi pe varianta sinuciderii.

R.I.,


DISTRIBUIE
acest articol

La vârsta distracţiilor de-o vară, dar mai preocupată să-şi facă o carieră de succes, Dora urma cursurile unei a doua facultăţi, în străinătate.  Era o tânără plină de viaţă, mereu cu zâmbetul pe buze, care avea în faţă un viitor strălucit.

O întâmplare tragică i-a curmat, însă, viaţa mult prea devreme. Fata venise acasă, la Satu Mare, să-şi petreacă vacanţa alături de familie. Ieri, a mers la Palatul Administrativ din oraş, ca să-şi viziteze mama, care este angajată a Direcţiei pentru Cultură. La un moment dat, în mod inexplicabil, tânăra s-a prăbuşit de la etajul 11 al clădirii.

Citeste si: VIDEO- Sinucidere învăluită în mister

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Trupul fetei care agoniza pe asfalt chiar în faţa Palatului Administrativ a fost zărit câteva secunde mai târziu de martori. Disperaţi, oamenii au sunat la 112, iar tânăra a fost preluată de un echipaj SMURD. Rănile mult prea grave i-au fost însă fatale. 

„A fost resuscitată, a  ajuns la noi, a fost dusă în camera de resuscitare, a intrat în stop cardio-respirator, toate manevrele au eşuat şi, în ciuda tuturo eforturilor, s-a declarat decesul”, spune Constantin Demian, purtător de cuvânt al SJU Satu Mare.

Citeste si: VIDEO- Ucis sub privirile iubitei

Dora a lăsat în urma sa numai durere şi multe semne de întrebare.

Nimeni nu reuşeşte să înţeleagă cum s-a produs o asemenea nenorocire. Vestea morţii fetei i-a înmărmurit pe apropiaţi. Aceştia au postat mai multe mesaje pe pagina sa de socializare.

„Nu pot să cred! Sunt şocată de această cumplită tragedie! O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere şi un gol imens”, spune unul dintre comentariile de pe pagina de Facebook.

În timp ce unele voci vorbesc despre o tentativă de suicid, alţii pun tragedia pe seama unui accident. Deocamdată, poliţiştii au deschis o anchetă pentru moarte suspectă, iar la finalizarea cercetărilor, urmează să facă lumină în acest caz. Între timp, mama fetei se pregăteşte să îşi îngroape copilul.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI