„Moarte învăluită în mister în județul Argeș. Un bărbat a fost găsit împușcat, aseară, în curtea casei sale din comuna Albota. La fața locului au venit imediat oamenii legii, care au deschis o anchetă. Colegul meu, Adrian Jătăreanu, a urmărit acest subiect și ni se alătură cu amănunte”, a spus Cristina Dorobanțu.

Un bărbat de 56 de ani a fost găsit mort în curtea casei sale.

Persoana care a descoperit cadavrul a fost chiar soția individului.

Citește și: O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Când va ninge în 2024 în România. Prognoza pentru iarna ce urmează- antena3.ro

Citeste si: Autoritățile au trimis un elicopter în localitatea Țăndărei. Peste 200 de polițiști și jandarmi au descins în mai multe case- wowbiz.ro

Femeia a auzit un zgomot puternic din curtea sa și s-a dus repede să verifice. Aceasta și-a găsit soțul fără viața, având lângă el arma de vânătoare.

La fața locului au venit polițiști, criminaliști și medici. Bărbatul decedat este fiul fostului primar din orașul Cotești, din Argeș.

Citește și: VIDEO Rudele doctoriței ucise la Brăila cer 3 milioane de euro daune. Presupusul criminal și familia sa susțin că sunt nevinovați: "E o mână pusă aici"

Bărbatul deține acea arma în mod legal, conform anchetatorilor. Vecinii sunt absolut șocați, aceștia crezând că individul era măcinat de gânduri negre provocate de probleme de sănătate.

Procurorii se ândesc că este vorba despre o sinucidere, dar nu scot din calculele nici varianta unei crime.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si