Accidentul s-a produs când carul festiv al templului a intrat în contact cu un cablu electric, a anunțat poliția. Doi copii se află printre victime, iar bilanțul ar putea crește, deoarece, potrivit oficialilor, unii răniți sunt în stare critică. Poliția a deschis o anchetă.

Cum s-a produs tragedia

Bhanupriya, un oficial al pompierilor și serviciilor de salvare, a declarat pentru BBC Tamil că generatorul care alimenta carul festiv a rămas blocat de o bordură și în timp ce era repus pe traseu un fir de înaltă tensiune a atins vârful carului.

Martorii spun că bilanțul victimelor putea fi mult mai mare dacă nu era o băltoacă de apă pe șosea: în jur de 50 de credincioși care mergeau pe lângă car s-au îndepăratat ca să o ocolească cu doar câteva secunde înainte de producerea șocului electric.

Citeste si: Emmanuel Macron, atacat cu roșii la prima ieșire publică după realegerea ca președinte

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

 

Oficialii poliției au declarat, potrivit NDTV, că linia de înaltă tensiune de pe traseul procesiunii era în mod normal oprită, însă de această dată a rămas activă, deoarece carul festiv nu era suficient de înalt ca să atingă cablurile.

Citeste si: UE ar putea scuti Ucraina de plata taxelor vamale timp de un an. Ucraina scutită de taxe vamale în UE, pentru un an. Propunerea Comisiei trebuie aprobată de Parlamentul European

Se pare că decorațiunile au crescut în înălțime și au atins linia de înaltă tensiune ”, a anunțat postul NDTV citând poliția indiană.

Autoritățile indiene au promis asistență financiară pentru familiile victimelor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si