Imaginile filmate de un martor au surprins brutalitatea intervenţiei poliţiştilor. În filmare se vede cum unul dintre agenţi îl ia pe sus pe bărbat şi îl trânteşte cu capul de asfalt, în timp ce un altul îl înjură şi se repede şi el să-l lovească.

Deşi la pământ, omul încearcă să se ridice, însă atunci mai intervine un poliţist.

Toţi trei încearcă să-l imobilizeze, doi dintre ei cu genunchiul pe spate.

În timp ce agenţii încercau să-l imobilizeze ca pe un infractor periculos, bărbatul a intrat în stop cardio-respirator. Martorii au sunat la 112, însă medicii care au ajuns la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Un bărbat a fost imobilizat de poliție. Moarte șocantă

Se pare că incidentul a avut loc după ce victima, care consuma alcool la o terasă, a refuzat să plece de la masă, deşi acolo izbucnise un incendiu.

„Era o domnişoară de la poliţie, din echipajul respectiv.
A încercat să-l invite afară din terasă...domnu nu şi nu. A mai venit un echipaj de politie... l-au scos de pe terasă”, povestesc martorii.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

„Avand in vedere si starea de pericol in care se afla, a fost evacuat.
Barbatul a fost evacuat folosindu-se minimul de forta necesara.
S-a manifestat recalcitrant fata de politisti, iar in aceste imprejurari i-a venit rau”, informează poliția din Argeș.

Poliţiştii din Argeş au deschis însă un dosar penal pentru purtare abuzivă pe numele poliţiştilor care au intervenit.

Moartea șocantă a bărbatului este anchetată de procurori

De asemenea, oamenii legii fac cercetări pentru ucidere din culpă în acest caz. Şi ministrul de interne a reacţionat în urma incidentului.

„Ancheta a fost preluata de catre un procuror si sunt convins ca se va face urgent lumina in acest caz, cine se face vinovat de moartea acestui om,indiferent cum s-ar fi comportat el. De fiecare data, tuturor angajatilor MAI le cer sa actioneze cu calm si responsabilitate”, a spus ministrul de interne.

Se pare că bărbatul mort avea mai multe medicamente la el şi nu este exclus să fi avut probleme cardiace. Cauza exactă a decesului va fi însă stabilită în urma necropsiei.

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si