Însărcinată cu al doilea copil, femeia a ajuns la spital cu două săptămâni înainte de termen din pricina stării de rău care nu-i dădea pace. Acolo, medicii au descoperit că gravida- în vârstă de 28 de ani- are covid și au început să-i administreze tratamentul.

Starea pacientei nu s-a ameliorat, ba din contră așa că doctorii de la Aiud au hotărât s-o transfere la Galați.

La o zi distanță, femeia a adus pe lume prin cezariană o fetiță perfect sănătoasă și până s-o strângă la piept, a murit subit.

Tânără mămică, moarte subită- soțul acuză medicii

„Medicul neonatolog mi-a trimis poze cu fetița, mi-a spus că este bine, ieri la 14:15 era bine și la 17 m-au sunat că a decedat”, spune soțul femeii.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Cu câteva ore înainte, femeia împărtășea pe Facebook bucuria că e din nou mamă. Soțul ei spune că nu mai avea nevoie de mască și o credea aproape vindecată.
„După ce i s-a făcut cezariană am vorbit cu ea și am întrebat-o: tu mai ai nevoie de masca de oxigen? Și mi-a spus că nu, respir bine.

nu mai am niciun fel de problemă”, povestește soțul femeii.

Cum a fost posibil ca în câteva ore să piară?! se întreabă acum toți apropiații familiei. Conducerea spitalului justifică moartea femeii printr-un stop cardiorespirator la care nimeni nu se aștepta.

Medicii spun că tânăra mămică a murit de COVID

„Din păcate, aspectul trist este că starea mamei s-a agravat în cursul zilei de ieri.

A fost înregistrat decesul, prin insuficiență cardio-respiratorie acută și stop cardio-respirator, care nu a răspuns la manevrele de resuscitare”, spune managerul maternității din Galați.

Soțul femeii este hotărât să facă plângere la poliție. Acesta îi acuză pe medici de ucidere din culpă și neglijență în serviciu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si