Bogdan Georgian Pușcoi a fost șef al Serviciului Prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dâmbovița și a ieșit la pensie în februarie 2021, la un an după ce a retras autorizația stației GPL din Crevedia. Ieri era într-un poligon pentru motociclete din comuna Ulmi, cu un instructor. Avea de gând să obțină permisul pentru categoria A.

A murit un martor cheie din ancheta de la Crevedia

Inexplicabil, s-a lovit de un zid.

Bărbatul în vârstă de 50 de ani ar fi fost apoi aruncat de pe motor și a pierit pe loc, spun anchetatorii. Cum era de așteptat, teoriile conspirației curg.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Tragedia din Crevedia: 4 morți și zeci de răniți după explozia produsă la stația GPL

Colonelul era un alt martor cheie în dosarul catastrofei de la Crevedia. Este omul care în 2020 a retras autorizația de funcționare a stației GPL administrată de societate a Flagras, controlată de fiul primarului Doldurea din Caracal, cel supranumit „împăratul”. Accidentul vine într-un context în care oamenii oricum se tem că vinovații vor scăpa.

Fiul soților care au pierit în explozie îi acuză pe anchetatori că încearcă să mușamalizeze totul după ce trei ani de zile depozitul ar fi funcționat ilegal și toată lumea ar fi închis ochii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si