Teribilul accident în care o mașină a fost ruptă în două după impactul cu un tramvai scoate la iveală detalii de speriat. Ofițerul SPP care era la volanul mașinii și a murit pe loc, era soțul vânzătoare de la magazinul de suveniruri din Parlament, unde un piroman a pus focul. Martorii accidentului spun că bărbatul avea viteză, iar vatman ul a ieșit pozitiv la testul antidrog al Poliției.

Atenție, sunt imagini care vă pot afecta emoționa l, a transmis Cristian Sabbagh.

Ofițer SPP mort- coincidență stranie

Medicii care au ajuns la locul teribilului accident n- au mai putut să facă nimic să îl salveze pe ofițerul SPP. Bărbatul era în timpul liber la volanul mașinii pe șoseaua Progresului din Capitală. În timpul unii viraj a fost izbit de un tramvai, iar impactul a fost atât de puternic, încât autoturismul s- a rupt în două.

Potrivit unor surse din brigada rutieră, șoferul ar fi pierit pe loc.

A rămas încarcerat fiind, nevoie de echipaje de intervenție din cadrul IGSU pentru scoaterea acestuia din autovehicul, după extragerea șoferului din autovehicul, acesta a prezentat leziuni incompatibile cu viață, au declarat autoritățile.

Polițiștii au făcut o descoperire îngrijorătoare când l- au testat pe vatman.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

În urma testării preliminare cu aparatul drag test au reieșit indicii cu privire la posibila prezență în organism a substanțe psihoactive, context în care conducătorul tramvaiului a fost condus la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice,

au transmis autoritățile.

Bărbatul susține că ar fi luat medicamente care dau un fals rezultat pozitiv la consumul de anfetamine, însă analizele de sânge vor spune exact dacă s- a întâmplat asta sau dacă e vorba de droguri.

Pe de altă parte martorii spun că șoferul care a murit ar fi avut viteză și se gândesc că s- ar putea să fi avut un gând sinucigaș.

Deci eu n-am văzut în viață mea așa ceva, ce au văzut spatele mașinii și după aia a văzut acum jumate cealaltă, a spus un martor. La viteza aia... adică n- avea cum să îl ia din plin, a spus un martor.

Ca o ironie a sorții, ofițerul SPP era soțul femeii care lucra ca vânzătoare în magazinul de suveniruri din Parlament, unde un individ a stropit cu benzină și a pus focul. Ea a avut nevoie de îngrijiri medicale.

E o întâmplare, nu... nu văd nicio legătură, n- are nicio legătură, e pur și simplu ghinion, a spus un martor.

Care a fost cauza accidentului, vor decide polițiștii după anchetă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si