Romanca de 29 de ani- mama a trei copii- a sfarsit ingrozitor. Masina in care era Nicoleta a fost izbita violent de tren.

La volan era sotul austriac- un barbat de 32 de ani- care- spun anchetatorii- a oprit la o trecere la nivel cu calea ferata- iar cand s-a apropiat trenul barbatul- parca intentionat- ar fi accelerat brusc in fata lui.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Dupa impact- autoturismul a fost purtat mai bine de o suta de metri pe sine. Cei doi au pierit pe loc.

Tragedia s-a intamplat saptamana trecuta si initial- politistii ar fi crezut ca e vorba de un simplu accident. Dupa ce au audiat martorii- mai ales pe mecanicul de locomotiva- ancheta s-a indreptat spre o posibila crima.

Nicoleta si Markus se casatorisera in urma cu trei ani, dar in ultima vreme femeia traia un calvar langa el, povestesc apropiatii. Romanca ar fi vrut sa il paraseasca si sa se intoarca acasa, iar vestea l-ar fi infuriat.

Nicoleta provine dintr-o familie saraca dintr-un sat din Calarasi. Erau noua frati, iar parintii sunt bolnavi. Moartea socanta a tinerei i-a bulversat pe toti.

Fostul sot- tatal a doi dintre copiii Nicoletei- a fost si el dat peste cap de cumplita veste.
Se pare ca stia ce drama traieste femeia printre straini.

Trupul fara viata al Nicoletei urmeaza sa fie adus in tara, dar nu se stie cand.

Parintii fetei s-au dus in Austria sa se ocupe de repatriere, iar apropiatii strang donatii pentru ca familia sa aiba banii necesari formalitatilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si