Iulian a plecat joi de acasă, din comuna Voinești, județul Iași, iar de atunci nu a mai dat niciun semn de viață. Speriați, prietenii și familia au alertat autoritățile, iar astăzi mai mulți colegi au pornit în căutarea lui prin pădurea din apropiere. După câteva ore de scotociri, tânărul de 22 de ani a fost găsit. Din păcate, imaginea i-a cutremurat pe apropiați. Iulian își încheiase socotelile cu această lume într-un mod de-a dreptul brutal.

E o enigmă ce a fost în mintea lui

E o enigmă ce a fost în mintea lui. Nimeni nu poate bănui măcar ce l-a frământat atât de tare încât să-și dorească moartea. Prietenii povestesc că tânărul era sprijinul familiei. Studia la Științe Economice, în al treilea an, dar și muncea ca să se întrețină și să-i ajute. Toți cei care îl cunoșteau sunt terifiați!

Citeste si: VIDEO -Cazul profesoarei de psihologie ucise. Noi detalii șocante apar

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Nu pot exprima în cuvinte șocul pe care l-am avut la aflarea veștii. Am sperat până în ultima clipă că te vor găsi… Mi-ai fost sprijin, un bun sfătuitor, un om ce a știut să mă asculte fără să îi cer, un om care m-a încurajat şi susținut mereu, omul pe care m-am bazat indiferent de situație, omul pe care l-am iubit cu toții… Drum lin, leule!”, a afirmat o prietenă a tânărului.

Citeste si: Tragedie uriașă la Timișoara. Un medic rezident la ATI s-a sinucis. Care e motivul

„Din păcate a plecat dintre noi mult prea devreme, iar familia, colegii, prietenii și apropiații îi vor duce dorul. Va rămâne în memoria tuturor drept un student silitor, un prieten devotat și un coleg minunat!”, este mesajul transmis de un coleg.

Citeste si: Tragedie în Sibiu! O fată în vârstă de 12 ani s-a spânzurat în apartamentul în care locuia

Acum, cei apropiați încearcă să strângă bani de înmormântare. Se pare că familia nu e una înstărită, astfel că pe rețelele de socializare s-au făcut apeluri pentru donații. În paralel, polițiștii au deschis o anchetă de moarte suspectă și încearcă să afle de la părinți și prieteni ce l-a împins pe Iulian să recurgă la cumplitul gest!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si