Citește și: A atacat o școală să demonstreze că e viu! Bărbatul a fost declarat mort dintr-o eroare și nu a mai putut convinge autoritățile că trăiește

La ora două și douăsprezece minute tatăl lui Sebi a sunat la 112 și a anunțat că fiul său zace fără suflare pe un câmp dintre două localități.

Polițiștii și medicii ajunși acolo au constatat că rana suferită de tânărul de douăzeci și patru de ani i-a fost fatală. Aproape de el era și o armă de vânătoare.

Au urmat ore întregi în care polițiștii și criminaliștii s-au străduit să refacă ultimele clipe din viața tânărului. Apropiații resping varianta unei sinucideri. Cei care îl cunosc pe Sebi spun că o astfel de explicație nu poate fi luată în calcul. Mai mult, polițiștii n-au găsit vreun bilet de adio: „Doamne ferește, nu! Chiar au fost o familie deosebită, oameni faini, s-au înțeles bine.”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Tânărul n-ar fi dat semne de depresie, spun cei care îl cunosc: „Suntem și neamuri... a fost un copil extraordinar, o familie extraordinară, cu copii buni. Un copil de nota douăzeci.”

tanar mort, timis, impuscat

Polițiștii cred că e posibil ca tânărul să fi păzit de mistreți sau chiar de eventuali hoți recolta de porumb de pe un câmp al familiei. În plus încearcă să afle dacă era singur sau însoțit de tatăl și fratele său.

De asemenea, pușca descoperită lângă trupul neînsuflețit scoate la iveală o pasiune îmbrățișată de familie: vânătoarea. 

Anchetatorii încearcă să stabilească dacă nu cumva e vorba de un accident petrecut în timpul unei partide ilegale de vânătoare, așadar nu este exclusă nici varianta în care o altă persoană l-ar fi împușcat pe tânărul de douăzeci și patru de ani. Medicii legiști au un cuvânt greu de spus în anchetă. În funcție de necropsie, dar și de concluziile criminaliștilor, procurorii vor stabili ce s-a petrecut noaptea trecută în câmp. De asemenea autoritățile au nevoie de ajutor, iar cei care au posibile informații despre ce s-a întâmplat cu Sebi trebuie să alerteze polițiștii.

Citește și: Românul care a fost în echipa de campanie a lui Donald Trump, moarte fulgerătoare în Maramureș! Denis Repka a pierit pe motocicletă

tanar mort, timis, impuscat


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si