Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Mama bebelușului care a murit subit după doar 3 luni de viață a susținut, în fața polițiștilor, că l-a găsit fără suflare, la 5 dimineața, oră la care obișnuia să-l hrănească.

Nu poate explica și de ce a cerut ajutor la 112 abia după două ore. Vecinii au o bănuială, care se îndreaptă spre mama căreia statul i-a luat copiii până acum.
„Copilul ălă trebuia hrănit, îngrijit, spălat, nu în situația aia, singurel”, spun vecinii.

Mama al cărei bebeluș a murit e acuzată de nepăsare de vecini

Cea arătată cu degetul de o comunitate întreagă are 28 de ani și a mai adus pe lume 6 copii, ca urmare a unor relații pasagere. Micuții au ajuns unul după altul în grija statului pentru că mama n-a demonstrat că-i poate întreține. Ca să facă rost de bani, stătea mai mereu plecată. O dovedesc și amenzile în valoare de 22 000 de lei încasate pentru practicarea prostituției:
„Știu că nu prea avea grijă. Pleca la serviciu și lăsa copilul singur în casă... Știu că pleca pe centură. Și lăsa copilul singur.
Cred că plecat la 10 și a venit tocmai seara la 10.

Cu cine a stat copilul ăla? Maică-sa făcea de la șosea-înapoi, șosea-înapoi. 09:00.
E groaznic ce se întâmplă aici. Nici nu ar trebui să mai facă copii”, spun oamenii.

Moartea unui bebeluș- mama, nepăsare și față de ceilalți șase copii

Tragedia vine la doar câteva zile după o anchetă făcută de primărie. Asistentul social urma să ia bebelușul de lângă mamă și să-l dea în grija statului însă n-a mai apucat.


„Discutăm despre un mediu familial cu probleme: locuința nu corespunde standardelor pentru găszduirea unor copii, bunica copiilor are probleme alcoolul și situația degenera destul de des, iar mama are un trecut social mai complicat, multiple amezni pentru prostituție”, spune primarul.
Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si