„Moartea unui sportiv de 14 ani scoate la iveală o serie de nereguli petrecute într-un centru care aparține statului român. Canotorul se juca alături de alți colegi și s-a electrocutat într-o cameră tehnică, lăsată deschisă la îndemâna copiilor. Tatăl victimei spune că autoritățile caută acum să-i cumperere tăcerea. Vă avertizez, urmează informații cu un puternic impact emoțional”, a spus Christian Sabbagh.

Marian s-a jucat „de-a v-ați ascunselea” cu mai mulți colegi.

A intrat într-o încăpere tehnică din clădirea unde era cazat și s-a apropiat de un panou electric, deschis și el. Au fost ultimele clipe din viața campionului.

Citește și: VIDEO Mort de la jocul „de-a v-ați ascunselea”! Sportivul de 14 ani a urcat pe un panou electric aflat sub tensiune

Familia sportivului, tratată cu bani după tragedie

„Acolo n-avea voie să fie camera deschisă, descuiată. N-aveau ce căuta minori acolo”, a spus tatăl victimei.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Deși sunt multe semne de întrebare în acest caz, familia lui Marian nu primește răspunsuri, ci bani.

„Tot îmi spun că să le trimit un cont, că trimit niște bani pentru înmormântare... Eu nu sunt de acord”, a spus tatăl victimei.

Ce ministere se ocupă de sportivi

Două ministere se ocupă de sportivi: cel al Educației și cel responsabil de Tineret și Sport, transformat în agenție națională.

„Clădirea unde s-a întâmplat tragedia nu aparține de noi. Nu noi suntem responsabili. Noi suntem un club sportiv, format din caiac-canoe și canotaj. Caiac-canoe, secția, este aici. Canotajul nu poate să își desfășoare activitatea în același stabiliment”.

Citește și: VIDEO A fost ucisă chiar dacă a sunat la 112! Polițiștii au venit la poarta casei în care aveau loc ororile, dar au făcut cale întoarsă

Tăcerea domnește printre autoritățile responsabile de sportivi. În zadar am căutat astăzi, în Orșova, un răspuns oficial.

Teo Argint, reporter: Reprezentanții complexului sportiv ne tratează încă cu tăcere. Cert este că polițiștii anchetează acum cazul și încearcă să stabilească de ce camera tehnică nu era închisă cu cheia.

A fost deschis deja un dosar penal pentru ucidere din culpă și neglijență în serviciu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si