Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Moartea unui sportiv, tratată cu bani și tăcere. Tatăl victimei: „Tot îmi spun să le trimit un cont”

Tatăl victimei spune că i s-au oferit bani pentru înmormântare, dar el nu a a fost de acord. Acesta vrea răspunsuri.

Redactia Stirile Kanal D,

El este tânărul care a murit electrocutat într-o cameră tehnică

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Moartea unui sportiv de 14 ani scoate la iveală o serie de nereguli petrecute într-un centru care aparține statului român. Canotorul se juca alături de alți colegi și s-a electrocutat într-o cameră tehnică, lăsată deschisă la îndemâna copiilor. Tatăl victimei spune că autoritățile caută acum să-i cumperere tăcerea. Vă avertizez, urmează informații cu un puternic impact emoțional”, a spus Christian Sabbagh.

Marian s-a jucat „de-a v-ați ascunselea” cu mai mulți colegi. A intrat într-o încăpere tehnică din clădirea unde era cazat și s-a apropiat de un panou electric, deschis și el. Au fost ultimele clipe din viața campionului.

Citește și: VIDEO Mort de la jocul „de-a v-ați ascunselea”! Sportivul de 14 ani a urcat pe un panou electric aflat sub tensiune

Familia sportivului, tratată cu bani după tragedie

„Acolo n-avea voie să fie camera deschisă, descuiată. N-aveau ce căuta minori acolo”, a spus tatăl victimei.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Deși sunt multe semne de întrebare în acest caz, familia lui Marian nu primește răspunsuri, ci bani.

„Tot îmi spun că să le trimit un cont, că trimit niște bani pentru înmormântare... Eu nu sunt de acord”, a spus tatăl victimei.

Ce ministere se ocupă de sportivi

Două ministere se ocupă de sportivi: cel al Educației și cel responsabil de Tineret și Sport, transformat în agenție națională.

„Clădirea unde s-a întâmplat tragedia nu aparține de noi. Nu noi suntem responsabili. Noi suntem un club sportiv, format din caiac-canoe și canotaj. Caiac-canoe, secția, este aici. Canotajul nu poate să își desfășoare activitatea în același stabiliment”.

Citește și: VIDEO A fost ucisă chiar dacă a sunat la 112! Polițiștii au venit la poarta casei în care aveau loc ororile, dar au făcut cale întoarsă

Tăcerea domnește printre autoritățile responsabile de sportivi. În zadar am căutat astăzi, în Orșova, un răspuns oficial.

Teo Argint, reporter: Reprezentanții complexului sportiv ne tratează încă cu tăcere. Cert este că polițiștii anchetează acum cazul și încearcă să stabilească de ce camera tehnică nu era închisă cu cheia.

A fost deschis deja un dosar penal pentru ucidere din culpă și neglijență în serviciu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI