Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Moaștele sfinților, aduse în București

Peste zece mii de credincioși au venit în București la pelerinajul de Sfântul Dimitrie cel Nou care a început ieri, iar surpriza a fost că au început să vină și tineri, fie ei studenți sau elevi. În cele opt zile de rugăciune, oamenii vor putea să se închine la moaștele mai multor sfinți și vor participa la procesiuni în tot Bucureștiul.

Redactia Stirile Kanal D,

VIDEO Moaștele sfinților, aduse în București


DISTRIBUIE
acest articol

"Am stat în spital un an și jumate, sunt operată în Italia, cinci luni în comă. Când am intrat în coma am visat-o pe Sf. Parascheva și pe Iisus Hristos. Am văzut pe Iisus la picioare și pe cuvioasă la cap și m am trezit din comă", spune o pelerină.

Oameni simpli cu povești impresionante au venit astăzi în Capitală la pelerinajul de Sfântul Dimitrie cel nou.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Ce se afla în celebrul sicriu de zinc găsit în curtea bisericii „Mavrogheni” din București: Ascundea o mărturie a dragostei nesfârșite- antena3.ro

Mânați de credința în D-zeu și încrezători că vor fi protejați, au stat la coadă și au trecut pe la raclă, inclusiv cu haine și accesorii.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI