Scumpirile se țin lanț și când vine vorba de amenajarea casei. Mobila de bucătărie rămâne cea mai costisitoare piesă din locuință și nici măcar în fabricile mici prețurile nu m ai sunt atât de avantajoase. Cât mai costă renovarea unei bucătării de apartament, vedem acum, a transmis Simona Pătruleasa.

Mobila de bucătărie a devenit un lux

Așa arată un showroom cu mobilă de top, unde bucătăriile ultramoderne sunt piese de rezistență.

Totul e gândit in cel mai mic detaliu.

Aici am folosit un blat HPL pentru insulă și bucătărie, unde și contra blatul e din HPL, iar aici e banda touch pe care o putem modela ca intensitate, a declarat Ana Maria Vieru, proiectant și designer de interior.

Bucătăria e camera în care românii investesc cei mai mulți bani. Cei care își permit, dau sume impresionante pe această mobilă, pentru că pun accent pe finisajele extrem de fine.

Tot ce vedeți aici are un preț de 19 mii de euro fără TVA, unde avem un pachet de electrocasnice smart, pe care le putem controla smart, unde avem o foarte bună ergonomie a accesoriilor interioare, iar fiecare colț este gândit pentru a ne face o cât mai bună utilizare a bucătăriei, a declarat Ana Maria Vieru, proiectant și designer de interior.

Citește și: UPDATE- O femeie de 58 din Mureș și-a găsit sfârșitul după ce un hoț i-ar fi incendiat casa și ar fi plecat cu bijuteriile ei

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Ne mutăm acum în micul atelier al unui tâmplar din Iași, care are comenzi pe bandă rulantă.

Aici, mobila e ceva mai ieftină.

Cele mai multe comenzi vin pentru bucătăriile de apartament. Prețurile au crescut cu 30 la sută în ultimii 3 ani, din cauza materialelor de construcție.

De exemplu, o bucătărie pentru un apartament mai modest, o bucătărie mai micuță, pornește undeva de la 3-4000 de euro. În orașele mari, lumea își mai permite și o bucătărie de 10 mii de euro, dar în orașele mai micuțe, în județ, la ateliere se simte, comenzi mai rare, a transmis Cristian Vintilă, tâmplar.

Iar rezultatele unei bucătării făcute într-un atelier local pot fi spectaculoase.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro: