Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Mobilizare impresionantă pentru găsirea fetiței care ar fi fost răpită de tatăl iranian

E mobilizare impresionanta de forte peste hotare, in cazul fetitei de 7 ani din Sibiu, despre care se presupune ca a fost rapita de tatal ei, un iranian. Micuta care a disparut fara urma acum doua saptamani este cautata pana si de autoritatile din Germania, acolo unde locuia cu parintii inainte ca acestia sa se desparta. Intre timp, femeia i-a intentat iranianului milionar.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Nevinovata si prinsa la mijloc in razboiul parintilor, Alieh este in continuare disparuta fara urma. Mama fetei, ingrijorata pentru ca nu stie nimic despre copila, a alertat si autoritatile din Trier, Germania.

Acolo a locuit cu cei doi copii, care au cetatenie, si cu sotiul iranian si tot de acolo a fugit cu pruncii spre Romania, cat mai departe de individul care ar fi batut-o.

In mod normal, micuta Alieh ar fi trebuit sa inceapa scoala ieri, in Kenn, dar se pare ca tatal iranian n-a trecut granita cu ea. Reporterii Kanal D au incercat sa-l contacteze si astazi, dar barbatul n-a fost de gasit.

Mama fetei are in continuare ordin de restrictie impotriva lui, valabil atat pentru ea cat si pentru cei doi copii.

Citeste si: VIDEO| Alertă națională după disparția unei fetițe de 7 ani. Ar fi fost răpită de tatăl ei, un milionar iranian

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Milionarul iranian- cunoscut antrenor de arte martiale- n-ar fi stiut, insa ca n-are voie sa se apropie de membrii familiei mai mult de 100 de metri.

Asadar, in urma cu doua saptamani, sotul romancei ar fi venit din Germania direct la Sibiu, suparat ca femeia nu vrea sa se intoarca la el. Ar fi luat-o pe Alia din bratele mamei si de atunci a disparut cu tot cu fata.

Andreea Djabbarpoor, mama fetei: Inca nu-mi vine sa cred, cateodata cred ca e un vis si vreau sa ma trezesc, nu realizez inca totul. Vreau sa mi o iau cat mai repede posibil.

Cerasela Gebenei, bunica: Vrem doar fetita, atat, altceva nu.

Politistii din Sibiu coopereaza la nivel international cu autoritatile din mai multe tari, iar in Germania iranianul ar putea fi dat in urmarire generala.

Cei care o vad pe Alieh sunt rugati sa anunte politia de indata.

Semnalmentele fetei nscute pe data de 05.02.2012:  

Ochii albaștri

Înălțime 1 ,22

Greutate 27.

Parul lung saten

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI