Moldo și Teodora au pus punct cunoașterii. Concurentul a decis să nu mai continue relația pe care începuse să o clădească cu Teodora, iar reacția brunetei l-a surpris ințial.

Moldo a încheiat cunoașterea cu Teodora

La o săptămână de când s-au sărutat și au intrat într-o cunoaștere, Moldo a pus capăt cunoașterii cu Teodora. Concurentul a lăsat de înțeles din conexiuni că își dorește acest lucru, apoi a dorit să discute cu concurenta pentru a clarifica situația.

Ajunși în grădină, Moldo a rămas șocat de reacție Teodorei, care a râs constant și nu îl lăsa să vorbească. Molipsit de râsul brunetei, până au ajuns să discute serios situația în care se află, cei doi și-au zâmbit constant.

Moldo: Vreau să vorbesc de ce simt, de ce simți tu în situația de față.

Teodora: Tu ce simți? Am vorbit subiectul ăsta și pe conexiune. Efectiv, nu știu ce să spun.

Moldo: E clar că ne-am răcit. Nu e clar?! Nu suntem cum am fost la început... De ce râzi?

Teodora: Dar nu râd!

Moldo: Cum vrei să vorbesc cu tine dacă tu zâmbești așa? Ce te râzi așa?

Teodora: Nu știu...

am și eu un moment. Gata, zi!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: Divorțul anului în Italia. Scandal între Chiara Ferragni și Fedez cu privire la imperiul financiar și la custodia copiilor- antena3.ro

Moldo: Ce să mai zic, că nu știu ce să mai zic. E clar că nu mai suntem cum eram la început...

Citește și: VIDEO "Ți-e frică" Robert și Giuly, împotriva concurenților. Îndrăgostiții sunt judecați fără milă de ceilalți, revoltați pe atitudinea lor: "Nu vrea să își păteze imaginea"

Moldo, decizie radicală în ceea ce o privește pe Teodora

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Teodora râde iar, iar Moldo se oprește. În încercarea de a-l lăsa pe Moldo să vorbească, Teodora pleacă de lângă el și pe mută pe altă canapea. Moldo nu o lasă și o cheamp înapoi, lângă el, cerându-i să fie mai serioasă pentru a putea vorbi cu ea.

Moldo: Având în vedere că am avut zilele pe care le-am avut, avem și se simte o energie între noi. Nu știu ce îți dorești tu și ce vrei să faci. Am vorbit și pe conexiune și ai zis că poate nu sunt genul tău de bărbat, pe care l-ai avut sau nu știu...

Teodora: Dar eu n-am spus că e un lucru rău și n-am spus că nu-mi place.

Teodora a ținut să îi precizeze că toți băieții din casă au un tipar diferit față de cei cu care ea a avut legătură până să intre în emisiune, dar Moldo a interpretat altfel spusele concurentei.

Moldo: Poate cu mine nu poți să rezonezi, poate eu cu tine nu pot să rezonez, poate nu suntem noi rezonabili, în sensul ăsta zic. În momentul de față, eu simt că nu pot să fiu eu aici, nu pot să mă deschid, nu pot să fiu cum mă cunosc. Nu mă văd făcând anumite lucruri. Cred că a fost totul prea intens de la început. Cred că ne-am stins amândoi și acum după toate discuțiile astea și tot ce a fost, simt că suntem foarte reci.

Citeste si: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”- kfetele.ro

Citeste si: Momente dificile pentru Amna! Artista cere explicații după o întâmplare neașteptată: ”Sunt șocată!”- radioimpuls.ro

Citeste si: „Zeului Haosului”, un asteroid gigant de mărimea unui „ucigaș de orașe” ar putea să lovească Pământul. Când va trece pe lângă noi- antena3.ro

Citește și: VIDEO "Nu poți să-ți faci relație în casă cât eu sunt aici" Robi a decis, Virginia a izbucnit în lacrimi. Concurenta nu acceptă vorbele fostului iubit: "Om fără caracter"

Moldo, decizie radicală în ceea ce o privește pe Teodora

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

La finalul discuției, cei doi bat palma, iar Teodora vrea să îl lămurească pe Moldo că nu îi place neapărat cu reacționează și se comportă Robi, așa cum a crezut. Moldo îi spune, după o lungă discuție, că vrea să rupă cunoașterea dintre ei.

Moldo: Atâta timp cât eu nu mă văd rezonând în contextul ăsta, nici nu vreau să ne ținem în loc aiurea.

Teodora: Am înțeles foarte bine. Înțeleg foarte bine.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si