Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | „Moldovenii”, din 16 noiembrie, la Kanal D

În curând, veți avea parte de o porție serioasă de râs, alături de unii dintre cei mai îndrăgiți comedianți ai momentului. Serialul „Moldovenii” începe la Kanal D și le aduce telespectatorilor secvențe delicioase din viața de zi cu zi a unui sat din estul țării.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ei sunt moldovenii și sunt gata să intre în casele telespectatorilor cu aventuri incredibile și extrem de savuroase trăite în satul în care totul este posibil- Găurenii de Jos. Pădurarul Mitică și devotatul său prieten- Cornel- un adevărat don Juan al satului moldovenesc se vor întrece în isprăvi care vor provoca hohote de râs.

Citeste si: Actorii din “Moldovenii”, serialul de comedie de la Kanal D, staruri in online. Un milion de abonati pe canalul de YouTube si clipuri video vizualizate de peste 250 de milioane de fani!

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Sătenii din Găurenii de Jos nu sunt speriați nici de noile tehnologii și fac tot posibilul să intre în rând cu lumea modernă. Astfel, cocioaba lui Mitică va fi listată pe platforma de booking.

Tânărul primar Ghiță Şpagoveanu profită cât poate de naivitatea sătenilor- iar preotul duce o luptă grea cu „demonii” și cu banii!

Serialul de comedie difuzat de Kanal D este realizat în colaborare cu cei de la „3 Chestii”- care sunt deja un fenomen în mediul online.

Așadar nu aveți niciun motiv să pierdeți premiera- sâmbătă- 16 noiembrie, de la ora 22.00.

Citeste si: „Moldovenii” dau iama in casele romanilor din 16 noiembrie!

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI