Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Momenntul în care doi tineri au intrat cu motocicleta într-un tractor. Impactul a fost devastator

Accident cumplit intr-o localitate din Sibiu. Doi tineri au ajuns la spital după ce au intrat cu motocicleta intr-un tractor.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Accidentul a avut loc in centrul localitatii Vestem si a fost surprins de camerele de supraveghere din zona. Cei doi tineri in varsta de 20, respectiv 17 ani mergeau cu motocicleta prin sat. La un moment dat,insa s-au izbit de un tractor care vira la stanga pe sosea.

In urma impactului, cei doi tineri de pe motocicleta, un barbat si o femeie au fost grav raniti. La fata locului au ajuns imediat salvatorii care au transportat victimele la Spitalul Judetean de Urgenta.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Subcomisar Anamaria Popa, IPJ Sibiu: Persoana care conducea tractorul la efectuarea virajului la stanga nu a acordat proritate de trecere motocicletei care circula din sens opus.

Se pare ca soferul tractorului era intr-o stare avansata de ebrietate si nu a a putut fi tesat cu aparatul etilotest.

Barbatul a fost dus la spital unde i s-au recoltata probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Oamenii legii au deschis o ancheta pentru a afla cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI