După aproape 4 luni de luptă pentru supravieţuire, în jungla din Dominicană, Jador s-a întors acasă. A călcat din nou, pe pământ românesc, înconjurat de familie şi de zeci de fani, care l-au aşteptat la aeroport. Este accidentat grav şi are sufletul rănit pentru că nu a putut continua în competiţia ,,Survivor România", dar spune că tot ce a trăit acolo l-a întărit și l-a făcut să vadă viitorul altfel. 

Citeste si: "Nu mă atrage nicio femeie din casă. Decât pentru o noapte-două". Cristi Marinescu, relații sexuale cu o concurentă de la Puterea Dragostei

Jador, primele declarații la revenirea în țară

Jador s-a întors acasă după ce a fost eliminat de la Survivor România 2021. Faimosul a fost așteptat de o mulțime de persoane la aeroport și a făcut și primele declarații după revenirea din Republica Dominicană:

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Nu mă așteptam să fie mama cu tata aici. Mama nu a venit nici măcar la absolvirea facultății și a venit acum. Se pare că e mai important Survivorul decât absolvirea facultății. Da, am fost emoționat, am emoții.

Nu mi-am dorit să ies, dar dacă aș fi rămas nu aș mai fi fost locul 1 și mie nu îmi place să fiu locul 2 într-o încăpere. M-am transformat, am învățat multe lucruri, mă bucur că am participat la emisiunea asta, mă bucur că atâția oameni mă susțin", au fost primele declarații alelui Jador la revenirea în țară.

Nu doar prietenii s-au înghesuit să îl întâmpine pe Faimos, ci și fanii acestuia, astfel că mulți l-au așteptat pentru a se fotografia alături de el.

"Nu îmi vine să cred ce e în țară și că mă iubesc atât de mulți oameni. Îi rog să nu îi mai hate-uiască pe restul pentru că la fel ca mine au făcut foamea, suntem vai de capul nostru. Nu doar eu am fost accidentat, au fost mici accidente și printre ei. La mine a fost ceva foarte grav, dar să se gândească și la ei”, a mai spus Jador imediat cum a ajuns în România.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: