Celebra tenismenă Aryna Sabalenka trece prin momente cumplite. Iubitul său, alături de care trăia o frumoasă poveste de dragoste s-a sinucis în Miami, acolo unde urma să o susțină pe campioana din tribună. Deși este încă în stare de șoc și cu inima frântă Sabalenka a hotărât să nu se retragă din turneu, a transmis Cristina Dorobanțu.

Iubitul s-a sinucis, Sabalenka joacă pentru el

A doua jucătoare de tenis a lumii trăiește un coșmar. Cu doar câteva zile înainte de meciul de la Miami Open, universul celebrei Sabalenka a fost brusc zguduit. În timp ce ea se antrena pentru turneu, iubitul său a fost găsit fară suflu. Conform polițiștilor care au fost chemați luni dimineața la hotelul St Regis Bal, hocheistul Kolstov ar fi căzut de la etajul la care era cazat. În urma anchetei a rezultat că iubitul tenismenei și-a pus capăt zilelor.

Cei doi formau un cuplu din iunie 2021 iar în fotografiile postate de tenismena ambii păreau extrem de fericiți.

Cred că cele mai grele momente sunt acelea în care te simți la pământ și ești departe de famile, de prieteni, de iubiți...Iubiți?!

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Vestea cumplită vine la doar 5 ani de când Sabalenka l-a pierdut pe tatăl sau, de asemenea jucător de hochei, întocmai că iubitul sau în care regăsise ceva din figura paternă.

,,Știu că tata ar fi mândru de mine. După ce mă voi retrage, voi putea spune am fost nr 1 în lume așa că am fost destul de pricepută la tenis''.

Deși Aryna a recunoscut că nu a trecut niciodată peste pierderea tatălui, Konstantin Koltsov îi readusese echilbrul de care avea nevoie.

Campioana din Belarus era pe val.

Săptămână aceasta Koltsov o însoțea pe sportiva la Miami, însă nu a mai ajuns să o șuștină la turneul pentru care iubita să se antrena din greu. În ciuda socului suferit, campioana din Belarus și-a adunat forțele și a refuzat să se retragă, ba chiar fost surprinsă în timp ce se antrena în doliu, pe terenul de tenis.

Desi toată lumea se așteptă că gestul extrem al iubitului să o îngenuncheze, Sabalenka a anunțat că vă juca la turneul de la Miami, în memoria persoanelor dragi care au plecat la cer.

Vineri Sabalenka o vă înfruntă pe teren chiar pe buna să prietena, Paula Badosa. Va fi pentru a 5-a oară când Aryna vă juca imporiva celei mai bune prietenă ale ei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si