Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Momente sfâșietoare la înmormântarea celor patru frați care au ars de vii la Timișoara

Momente sfâșietoare s-au scurs la Recaș, unde cei patru frați morti in incendiul de la Timisoara au fost conduși pe ultimul drum. Rude, prieteni, vecini si chiar necunoscuți abia si-au putut stăpâni lacrimile in fata acestei tragedii. Gâtuit de emotie si durere Mitropolitul Banatului a fost cel care a oficiat slujba de inmormantare.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Curg siruri de lacrimi pentru Alexandra, Andrei, Antonia si Adrian- cei 4 copilasi care au pierit arsi, in propria lor casa. Sute de oameni- impresionati de drama unei mame care si-a pierdut intr-o singura clipa copiii- au venit la inmormantare sa o imbarbateze pe biata femeie.

Desi i-a lasat pe cei 4 prunci in grija fratelui mai mare- nimeni n-o condamna. Biata mama plecase intr-un suflet sa-i verifice pe doi batrani pe care ii ingrijea pentru un ban in plus.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Drama familiei care și-a pierdut 4 copii în incendiu. Una dintre fetițe a murit de ziua ei

Greu a fost si pentru Mitropolitul Banatului- care s-a ocupat personal de inmormantarea micutilor. 4 trandafiri rosii au fost asezati pe sicriele cu trupurile neinsufletite ale fratilor- ca semn al nevinovatiei lor.

De la inmormantare a lipsit Alex, baiatul de 14 ani, care a incercat pana in ultima clipa sa isi salveze fratii din flacari.

El se afla in continuare internat in spital, unde primeste tratament de specialitate.

In zilele următoare asistenții de la DGASPC vor sta de vorba cu el si vor stabili daca- in urma externării- va ajunge in grija statului. Mama copiilor si sotul ei sunt cercetati penal pentru ucidere din culpa si este posibil sa fie decazuti din drepturile parentale.

Citeste si: Mesajul postat de mama celor patru copii arși de vii la Timișoara. Când s-a produs tragedia femeia ar fi fost plecată după băutură

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI