Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Momentul care l-a scos din minți pe Sebastian! Robertei nu i-a venit să creadă: „Simte ce vrei tu, nu mă interesează”

Atitudinea lui Sebastian o nedumerește pe Roberta. Nu a înțeles ce se petrece, dar tânărul a reușit să o enerveze.

Antonia Cioanca,

[Sursa foto: Captură YouTube]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Când părea că lucrurile s-au liniștit între Sebastian și Roberta, Robi a observat că cei doi nu mai sunt apropiați și pare că se evită. 

Roberta: „Ce s-a întâmplat Robi, de tot întrebi ce s-a întâmplat cu mine și cu Sebastian?”
Robi: „Mi se pare că nu vă vorbiți și după toate declarațiile din lume: că vă iubiți, că aveți cea mai șmecheră conexiune... Mi se pare aiurea să nu vă vorbiți.”

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Citește și: VIDEO Alexandra a rămas fără cuvinte când a auzit ce a spus Gagea despre ea: „Vreau să înțeleg”

Îmbrățișarea care a stârnit discuții! L-a deranjat foarte tare pe Sebastian 

Nedumerită de atitudinea lui Sebastian, Roberta a vrut să afle de ce a blocat-o în mediul online. Tânărul i-a mărturisit mai pe ocolite că a fost extrem de deranjat de faptul că, cu câteva săptămâni în urmă, Roberta și un concurent s-au îmbrățișat.

Roberta: „Ce s-a întâmplat de ai pus poză cu noi, după care ai șters-o, după care mi-ai dat block, după m-ai deblocat?”

Robi: „Ei, aia era.”
Roberta: „Nu am cum să înțeleg! Mă gândeam că poate s-a întâmplat ceva peste noapte, habar n-am.”
Sebastian: „Am văzut niște acțiuni și niște fapte de-ale tale pe aici, prin casă, care mi-au cam lăsat un gust amar. Din ce îmi aduc eu aminte, de când m-am luat cu tine nu îmi aduc minte să fi luat o fată prin brațe, nu-mi aduc aminte să o fi pupat și așa mai departe.”

Roberta: „Și pe cine am luat eu în brațe?”
Sebastian: „Nu știu, uită-te la episoade.”

[Sursa foto: Captură YouTube]

Chiar dacă după discuția tensionată dintre cei doi Sebastian a venit să o viziteze pe Roberta, aceasta nu a vrut deloc să mai stea de vorbă cu el. 

Sebastian: „Roberta vorbește, că vorbesc cu tine!”
Roberta: „Mai bine nu veneai că ne certăm, cum mi-ai spus tu mie și eram bine și încercam să fiu lângă tine. Uite acum nu am eu chef să vorbesc cu tine. Am o stare proastă și nu vreau să discut cu tine că mă cert cu tine.”
Sebastian: „Eu simt că tu ești deranjată de altceva.”
Roberta: „Simte ce vrei tu, crede-mă că nu mă interesează.”

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Citește și: VIDEO Robi încă o are pe Virginia la inimă? A răbufnit când a auzit ce a spus Julia despre el: „A fost femeia mea!”

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI