În imaginile de mai jos se vede cum bărbatul aflat pe terenul de golf aproape este lovit de avionul de mici dimensiuni care s-a prăbușit cu un zgomot puternic.

Avion prăbușit pe terenul de golf

Aeronava de mici dimensiuni a căzut pe un teren de golf din Sacramento, California, aproape să lovească un jucător de golf aflat în apropiere.

Pilotul, care decolase de la baza forțelor aeriene McClellan, a suferit o defecțiune mecanică la aproximativ 150 de metri deasupra solului, potrivit Departamentului de Pompieri din Sacramento.

Deși un jucător de golf se afla în apropierea avionului când s-a prăbușit, nimeni de la sol nu a fost rănit, iar pilotul a suferit doar răni minore, conform BBC.

În imaginile surprinse pe camerele de supraveghere, se poate vedea cum avionul ratează de puțin casele, mașinile și o persoană aflată pe terenul de golf.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu și Victor Slav, întâlnire de gradul zero la școala Sofiei, după declarațiile dure pe care blonda le-a făcut despre tatăl fetiței sale! Ce s-a întâmplat în curtea școlii spune totul despre relația lor- wowbiz.ro

Citeste si: O fată de 17 ani a sunat disperată la 112, apoi apelul s-a închis. Ce au aflat polițiștii, după ce au găsit-o într-o casă răvășită- antena3.ro

Aterizare forțată pe singurul teren dintre case

Videoclipul a surprins aterizarea forțată a avionului în Complexul de golf Haggin Oaks, derapând pe teren și evitând de puțin un magazin și o cafenea.

Ethan Sison juca golf de cealaltă parte a complexului când a auzit echipajele de urgență răspunzând la accident duminică după-amiază.

„Am văzut elicoptere și mai multe ambulanțe venind aici”, a spus Sison, conform CBS News.

Avionul prăbușit este un model Piper PA-28 cu un singur motor. „Am văzut urmele de derapaj și am spus: „Ce s-a întâmplat aici?” Am crezut la început că este vorba de o mașină”, a mai spus Sison.

Echipajele de pompieri din Sacramento au răspuns rapid la accident. „A trebuit să aterizeze forțat chiar pe terenul de golf”, a spus căpitanul Justin Sylvia.

„Este ceva ce nu vedem foarte des”, a spus Sylvia. „Lucrul remarcabil în această situație este că nimeni nu a fost rănit”, a adăugat el.

Oficialii americani l-au lădat pe pilot pentru evitarea locurilor populate. „Faptul că a fost capabil să navigheze avionul până la o aterizare sigură este ceva ce nu vedem prea des”, a mai spus Justin Sylvia.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si