foto: Facebook
foto: Facebook

Catelusa Mollie si-a vazut pentru ultima data stapanul, un britanic in varsta de 33 de ani care se afla pe patul de moarte intr-un spital.
Barbatul s-a prezentat la spital crezand ca are migrene, dar a fost diagnosticat cu hemoragie cerebrala ventriculara si din pacate nu si-a mai revenit. Cadrele medicale au fost foarte dragute si le-au permis rudelor barbatului sa il aduca pe Mollie, pentru a-si vedea pentru ultima data stapanul.
"Nu-ti face griji in privinta cainelui. Il vom pastra. Face parte din familie!" i-au spus rudele lui Ryan, ale carui organe vor fi donate, scrie Daily Mail.

Catelusa Mollie si-a vazut pentru ultima data stapanul, un britanic in varsta de 33 de ani care se afla pe patul de moarte intr-un spital. Barbatul s-a prezentat la spital crezand ca are migrene, dar a fost diagnosticat cu hemoragie cerebrala ventriculara si din pacate nu si-a mai revenit.

Cadrele medicale au fost foarte dragute si le-au permis rudelor barbatului sa o aduca pe Mollie, pentru a-si vedea pentru ultima data stapanul. "Nu-ti face griji in privinta cainelui. Il vom pastra. Face parte din familie!" i-au spus rudele lui Ryan, ale carui organe vor fi donate, scrie Daily Mail.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si