Close sidebar
Close sidebar

Video: Momentul emotionant in care un catel isi ia ramas-bun de la stapanul bolnav aflat pe patul de spital

Momentul emotionant in care un catel devotat isi ramas-bun de la stapanul sau care este pe moarte intr-un spital a devenit viral pe internet si i-a induiosat pe toti cei care l-au urmarit.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

foto: Facebook

Catelusa Mollie si-a vazut pentru ultima data stapanul, un britanic in varsta de 33 de ani care se afla pe patul de moarte intr-un spital.
Barbatul s-a prezentat la spital crezand ca are migrene, dar a fost diagnosticat cu hemoragie cerebrala ventriculara si din pacate nu si-a mai revenit. Cadrele medicale au fost foarte dragute si le-au permis rudelor barbatului sa il aduca pe Mollie, pentru a-si vedea pentru ultima data stapanul.
"Nu-ti face griji in privinta cainelui. Il vom pastra. Face parte din familie!" i-au spus rudele lui Ryan, ale carui organe vor fi donate, scrie Daily Mail.

Catelusa Mollie si-a vazut pentru ultima data stapanul, un britanic in varsta de 33 de ani care se afla pe patul de moarte intr-un spital. Barbatul s-a prezentat la spital crezand ca are migrene, dar a fost diagnosticat cu hemoragie cerebrala ventriculara si din pacate nu si-a mai revenit.

Cadrele medicale au fost foarte dragute si le-au permis rudelor barbatului sa o aduca pe Mollie, pentru a-si vedea pentru ultima data stapanul. "Nu-ti face griji in privinta cainelui. Il vom pastra. Face parte din familie!" i-au spus rudele lui Ryan, ale carui organe vor fi donate, scrie Daily Mail.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI