Polițiștii din Moldova au făcut o descoperire cu adevărat halucinantă! Oamenii legii l-au scos pe un bărbat de 62 de ani de sub pământ. Bărbatul a fost lăsat într-un beci aflat în totalitate îngropat cu pământ. Se pare că cel care l-a închis acolo ar fi un consătean de-al acestuia, în vârstă de doar 18 ani.

Oamenii legii au auzit din senin strigăte de ajutor de sub pământ, așa că au început să sape.

Cazul este cu atât mai șocat având în vedere că vine la puțin timp după ce a fost găsit cadavrul unei femei în vârstă de 74 de ani. După ce oamenii legii au găsit trupul fără viață, l-au depistat și pe presupusul autor al crimei, chiar tânărul de 18 ani.

barbat ingropat viu, caz socant, scandal, republica moldova

Oamenii legii au rămas șocați când l-au găsit pe bărbatul îngropat. 

[Sursa foto: Captură YouTube]

În timp ce percheziționau locuința tânărului, oamenii legii au auzit strigătele de ajutor. După ce l-au scos la lumină pe bărbatul îngropat, polițiștii au văzut că acesta era rănit la nivelul gâtului, însă a supraviețuit.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„La data de 13 mai, polițiștii din Glodeni, au fost alertați de o persoană care a comunicat că ruda sa, o femeie de 74 de ani, a fost depistată decedată în propria locuință. Imediat la fața locului a fost solicitat Centrul Tehnico-Criminalistic și Expertize Judiciare al IGP, iar cercetările preliminare au arătat că femeia ar fi decedat în urma mai multor plăgi. În aceeași zi, ca urmare a acțiunilor procesual penale întreprinse de ofițerii Direcției 'Nord' a INI, polițiștii din Glodeni și procurori, a fost identificat un suspect, care s-a dovedit a fi consătean de-al victimelor.

barbat ingropat viu, caz socant, scandal, republica moldova

Omul a supraviețuit ca prin minune.

[Sursa foto: politia.md]

Acesta a fost depistat chiar acasă la el, în stare de ebrietate", au precizat polițiștii într-un comunicat. Audiat de oamenii legii tânărul se încurca în declarații. În timpul cercetării locuinței acestuia și a acumulării probelor, în apropierea domiciliului oamenii legii au auzit de sub pământ, un strigăt de ajutor. În urma săpăturilor, polițiștii au depistat un beci improvizat, iar în interior a fost găsit un bărbat în stare conștientă, cu o plagă în regiunea gâtului. Victima a spus polițiștilor că la 11 mai, împreună cu suspectul au consumat băuturi alcoolice, după care între ei s-a iscat un conflict, în timpul căruia a primit o plagă și a fost închis în acel beci. La fel, s-a stabilit că bănuitul a comis omorul în noaptea de 12 spre 13 mai”, se arată într-un comunicat al polițiștilor din Republica Moldova. 

Individul suspect de mai multe infracțiuni a fost reținut pentru 72 de ore, iar oamenii legii au deschis acum o anchetă amplă, pentru a face lumină în acest caz. 

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si