„Un episod șocant s-a derulat într-o stație de tramvai din capitală. Un bărbat a fost înjunghiat în spate de un copil de 13 ani, pe care a îndrăznit să-l mustre în mijlocul de transport în comun. Atacatorul nu era singur, ci cu un adolescent cu 2 ani mai mare decât el, iar după oroarea comisă cei doi s-au dus în mall să fure.

Atenție, sunt imagini și detalii cu un puternic impact emoțional!”, a spus Christian Sabbagh.

Acesta e momentul teribilului atac. În imagini se vede cum adolescentul de 15 ani lovește victima cu piciorul, iar cel de 13 ani se năpustește asupra ei cu un cuțit sub ochii stupefiați ai trecătorilor, apoi o iau amândoi la fugă. Bărbatul de 50 de ani a fost rănit în spate, iar arma albă i-a rămas în corp.

„Era cu un cuțit în spate. Eu am lucrat aici și am auzit țipând. Stătea băiatul cu cuțitul în spate.”, a spus un martor.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: A murit „cel mai monstruos culturist din lume”. Sportivul mânca de 7 ori pe zi, peste 16.000 de calorii- antena3.ro

Scenele sângeroase s-au derulat într-o stație STB de pe șoseaua Colentina, dar conflictul a izbucnit în tramvai, după ce victima i-a mustrat pe cei doi adolescenți că făceau gălăgie.

După atac, indivizii nu s-au astâmpărat, ba dimpotrivă. S-ar fi dus într-un mall din Sectorul 2, unde au mai comis un furt. Polițiștii și procurorii de la omoruri i-au găsit acasă la minorul de 15 ani.

Procurorii spun că minorul de 13 ani ar proveni dintr-o familie dezorganizată. Mama lui e plecată în străinătate, iar tatăl ar fi murit. Băiatul are doar două clase și ar fi stat într-un centru de plasament din Sectorul 3, de unde ar fi fugit la jumătatea acestei luni. Cei de la protecția copilului din Sectorul 3 contrazic anchetatorii. Într-un răspuns oficial, transmis Știrilor Kanal D, reprezentanții instituției susțin că minorul nu ar fi fost internat în vreun centru și că abia ieri, după ce au fost sesizați, ar fi luat măsura protecției sociale.

Culmea, după insistențele noastre, vin cu alte precizări, în care recunosc până la urmă că l-au scăpat printre degete.

Citeste si: VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”- kfetele.ro

Citeste si: Calendar creștin ortodox 14 SEPTEMBRIE 2024. Creștinii prăznuiesc Înălțarea Sfintei Cruci. Ce este inerzis să faci cu desăvârșire în această zi- radioimpuls.ro

Citeste si:- antena3.ro

„Precizăm că s-a încercat dispunerea unei măsuri de protecție specială, plasament în regim de urgență prin includerea sa într-un centru, însă măsura nu a putut fi dispusă, întrucât minorul, în cursul aceleiași zile, în timpul evaluării, a reușit să părăsească centrul fără acordul personalului angajat, iar reprezentanții instituției de îndată au informat reprezentanții poliției, fiind dat în urmărire.”, se arată în comunicat.

În dosarul deschis pentru tentativă de omor, copilul de 13 ani nu poate răspunde penal, potrivit legii.

Procurorii transmit că l-au plasat în custodia DGASPC Sector 3, însă fără să dea alte detalii dacă au de gând să-i audieze pe reprezentanții statului sau să dea de mama copilului.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si