Un urs și doi pui au reușit să transforme o mașină nouă într-un morman de fiare. Incidentul a avut loc pe 15 iulie în Winsted, Connecticut, Statele Unite.

Urșii au găsit mașina care avea portiera descuiată și au intrat în vehicul. Din păcate, aceștia nu au mai știut să și iasă din mașină. Speriați și captivi, aceștia au distrus automobilul, în încercarea de a se elibera din „capcana” în care au intrat singuri.

Citește și: Tragedia Dianei, tânăra ucisă de urs la Jepii Mici, schimbă legea vânătorii. Deputații au votat noi măsuri de gestionare a populaţiei de urşi

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro

ursoaica, pui ursi, masina distrusa, sua

Poliția i-a eliberat pe cei urșii blocați în mașină 

Alertat de gălăgia care venea de la mașina lui, proprietarul a mers în grabă spre vehicul. A avut parte de un adevărat șoc când a văzut că doi urși îi distrugeau mașina. Un alt pui de urs se afla în afara vehiculului și îi dădea târcoale.

Speriat și supărat pentru că mașina lui se transforma într-un morman de fiare distruse, omul a chemat autoritățile.

La locul incidentului au venit polițiștii, care au deschis ușa mașinii. Când au văzut că pot să iasă din mașină, cei doi urși au plecat grăbiți spre pădure, urmați de către cel de-al treilea urs, puiul care s-a aflat în exteriorul mașinii.

După ce urșii au părăsit autoturismul, proprietarul acestuia a făcut mai multe fotografii în care se vede starea mașinii. În imagini se observă urmele de gheare de pe bordul mașinii, care este făcut ferfeniță.

Nici scaunele nu au scăpat fără să fie avariate semnificativ. Acesta a fost doar primul dintre trei incidente de acest fel care s-au petrecut în Connecticut într-o perioadă de șase zile.  

Citește și: Zonele fără urși în România sau unde să pleci în vacanță dacă vrei să te bucuri de liniște fără riscul de a da peste un animal sălbatic

ursoaica, pui ursi, masina distrusa, sua


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si