Moartea creatorului de moda Razvan Ciobanu a provocat multa durere dar si diverse controverse in mediul online. Unele scenarii merg pana la o teorie a conspiratiei. Anchetatorii sunt asteptati astazi să elucideze misterul. Pană atunci, parintii creatorului au sosit la IML Constanta sa ridice trupul neinsufletit al fiului lor.

Parintii vor trebui sa astepte rezultatele necropsiei. Cel mai important element al anchetei va veni de la medicii legisti.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

In urma autopsiei vor afla daca Răzvan Ciobanu a murit in urma loviturilor provocate in timpul izbirii masinii de copaci si, mai ales, daca era sau nu sub influenta alcoolului si a drogurilor.

Citeste si: Medicii au realizat necropsia lui Răzvan Ciobanu! Părinții au venit să-i ridice trupul neînsuflețit de la morga din Constanța

Politistii constanteni au stabilit ca Răzvan Ciobanu nu purta centura de siguranta in momentul producerii accidentului, el fiind proiectat prin unul din geamurile autoturismului, care s-a rasturnat, oprindu-se intr-un copac.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si