Momentul a fost surprins de o cameră de bord

Teribilul moment în care șoferul camionului-cisternă pierde în mod inexplicabil controlul volanului, au fost surprinse de camera de bord a unui alt vechicul care venea din sens opus.

Se vede cum la o curbă ușoară, mașină de mare tonaj se clatină și iese de pe șosea, sărind peste șanțul marginal. Evenimentul rutier s-a produs pe DN2-  E85, în localitatea buzoiană Zărneşti.

Citeste si: Accident rutier într-un oraș de lângă București. S-au înregistrat două victime

Traficul a avut de suferit. Din fericire, nu s-au înregistrat victime

Traficul a fost restricţionat mai bine de două ore, atât cât a durat intervenția echipajului de la ISU, polițiștilor și a lucrătorilor de la Secția Județeană Drumuri Naționale.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: O polițistă care dirija traficul a fost lovită de un șofer

Accidentul nu s-a soldat din fericire cu victime. Autocisterna era goală, iar motorina împrăștiată pe șosea a provenit din rezervorul de carburanți al capului-tractor.

Polițiștii de la Rutieră urmează să stabilească exact cum a fost posibil ca șoferul cisternei să piardă controlul volanului.

Citeste si: Infracțiunile care îți pot anula permisul de conducere. Șoferii care țin la permisul de conducere ar trebui să știe asta

VIDEO: Momentul în care șoferul cisternei pierde controlul volanului


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si