Un copil din comuna Baia, județul Suceava, a fost lovit de două motociclete în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni. Băiatul în vârstă de 11 ani traversa strada pe bicicletă în momentul în care prima motocicletă l-a acroșat.

Câteva secunde mai târziu, o altă motocicletă îl lovește pe băiat.

După accidentul de miercuri seara, unul dintre motocicliști l-a întrebat pe băiat dacă este bine, dar nu a sunat la 112, ci a plecat mai departe.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu și Victor Slav, întâlnire de gradul zero la școala Sofiei, după declarațiile dure pe care blonda le-a făcut despre tatăl fetiței sale! Ce s-a întâmplat în curtea școlii spune totul despre relația lor- wowbiz.ro

Citeste si: O fată de 17 ani a sunat disperată la 112, apoi apelul s-a închis. Ce au aflat polițiștii, după ce au găsit-o într-o casă răvășită- antena3.ro

Citește și: Șase cazuri de West Nile în România. Ce vârstă au persoanele care s-au infectat cu virusul

accident suceava, copil ranit, motociclisti

Copilul de 11 ani a ajuns la spital în urma impactului

Din fericire, copilul nu a fost grav rănit, dar șchiopăta. A fost transportat la Spitalul Municipal Fălticeni, unde medicii au constatat că are mai multe julituri.

Întregul accident a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. În imagini se vede cum doi motocicliști din grupul de 4 care se deplasa în acel moment prin zonă îl lovesc pe rând pe băiat, după care merg mai departe de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat, fără să anunțe autoritățile.

Polițiștii i-au identificat destul de rapid pe cei doi motocicliști, în vârstă de 21, respectiv 23 de ani.

Unul nu are deloc permis de conducere, iar al doilea are un unul necorespunzător categoriei. Nereguli au fost găsite și în ceea ce privește motocicletele de tip enduro pe care le conduceau. Acestea nu erau înmatriculate sau înregistrate, scrie Monitorul de Suceava.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru mai multe infracțiuni: vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, conducerea unui vehicul neînmatriculat/neînregistrat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Citește și: VIDEO Un tânăr de 35 de ani a sfârșit tragic în vacanță! Bărbatul a căzut de la etajul 10 al unui hotel de pe litoral

accident suceava, copil ranit, motociclisti


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si