Momentul impactului a fost surprins de camerele de supraveghere

Accidentul s-a petrecut intr-o intersecție aglomerată din Târgoviște, acolo unde există nu mai puțin de patru treceri pentru pietoni. În imaginile surprinse de prima cameră de supraveghere se pot observa cei doi copii care traversează strada pe zebră. Puștii nu se uită în stânga pentru a se asigura, iar o mașină îl lovește pe unul dintre ei.

Citeste si: VIDEO| Polițistul care a accidentat-o mortal pe Raisa a fost din nou audiat la Parchet

Șofer: „Nu s-a văzut, bate soarele...”

Pe a doua cameră se observă că automobilul se apropie cu viteză și abia după ce lovește copilul șoferul încetinește și oprește. Băiatul rănit se ridică de pe șosea și se întoarce speriat pe trotuar. Doar norocul a făcut ca puștii să nu fie răniți mai grav.

Șofer: „Nu s-a văzut, bate soarele și nu știu ce să spun. A sărit de acolo, nu știu, nu pot să-mi dau seama. Nu sunt în stare să spun... M-am speriat, e normal.”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Distracție cu sfârșit tragic pentru un tânăr din Satu Mare. A murit după ce a fost dat cu capul de un pom

Martorii care au asistat la scenele șocante au sunat imediat la 112. Mai multe echipaje de poliție, dar și o ambulanță s-au îndreptat către locul accidentului. Băiatul rănit a fost preluat de paramedici și transportat la Spitalul Județean din Târgoviște.

Elena Firoiu, purtător de cuvânt Spitalul Județean Târgoviște: „O fractură deschisă membrul inferior drept, la nivelul tibiei, iar în acest moment este în investigații clinice urgențe chirurgie, ortopedie și imagistice pentru precizarea diagnosticelor și pentru stabilirea protocolului terapeutic.”

În zonă au fost trimiși și mascați care să țină sub control rudele băiatului care au devenit recalcitrante. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citeste si: Polițistul vinovat de accidentul în care Raisa a murit, declarații frapante în fața magistraților. Cum și-a explicat gestul prin care o atinge cu piciorul pe copilă. Declarații exclusive

VIDEO- Imagini surprinse de camerele de supraveghere:


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si