UPDATE: Atacatorul a fost identificat. Ar fi vorba despre un bărbat de 20 de ani. Numele bărbatului ucis de un lunetist pentru că a deschis focul la mitingul electoral este Thomas Matthew Crooks, are 20 de ani și este originar din Pennsylvania. El locuia în Bethel Park, o localitate aflată la aproximativ 70 de kilometri de Butler, orașul unde Donald Trump ținea un discurs în cadrul mitingului electoral.

„FBI l-a identificat pe Thomas Matthew Crooks, în vârstă de 20 de ani, din Bethel Park, Pennsylvania, drept subiectul implicat în tentativa de asasinare a fostului președinte Donald Trump din 13 iulie, în Butler, Pennsylvania. Aceasta rămâne o investigație în curs de desfășurare și persoanele care au informații care pot ajuta sunt încurajate să trimită fotografii sau videoclipuri online la FBI.gov/butler sau să sune la 1-800-CALL-FBI”, este mesajul oficial.

Știrea inițială:

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital- wowbiz.ro

Citeste si: Comportamentele ciudate care pot indica un IQ ridicat, identificate de experți. Mari genii din istorie le aveau- antena3.ro

Momentul în care un lunetist îl împușcă mortal pe bărbatul care a încercat să-l asasineze pe Donald Trump a fost surprins de un spectator la mitingul electoral.

În imaginile care fac acum înconjurul lumii se vede cum un lunetist aflat pe acoperișul unei clădiri reacționează rapid și trage un foc de armă. Victima este, se pare, bărbatul care ar fi încercat să-l asasineze pe Donald Trump în timpul discursului său de la mitingul electoral din Butler.

Atacatorul ar fi împușcat un spectator și ar fi rănit grav alți doi, înainte să fie împușcat mortal.

Atacatorul a tras cu o armă semiautomată de tip AR-15, de pe o clădire aflată la aproximativ 100- 130 de metri de locul unde Trump ținea discursul electoral.

„Am observat un tip care se târa pe acoperișul clădirii de lângă noi, la 15 metri distanță de locul unde ne aflam”, a declarat un martor pentru BBC. „Am arătat spre tipul care se târa pe acoperiș”, a adăugat el, precizând că a încercat să alerteze forțele de ordine cu privire la prezența suspectului.

View this post on Instagram

A post shared by Scott Rouse (@scottrouse3)

Citește AICI detalii de ultimă oră despre tentativa de asasinat asupra lui Donald Trump. LIVE TEXT

sursa foto: Profimedia Images & Instagram


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si