Close sidebar
Close sidebar

VIDEO. Momentul șocant în care o jurnalistă își trage singură o palmă peste față în direct la TV

Telespectatorii unui post de știri au rămas uimiți să o vadă pe o jurnalistă cunoscută în timp ce se pălmuiește singură în timpul unei transmisiuni în direct la TV.

Sorin Negru,

Reportera Andrea Crothers

[Sursa foto: Captură YouTube]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Andrea Crothers, o reporteră a postului Australia’s Today Show, a prezentat la TV recentele inundații din Brisbane, moment în care o insectă enervantă i-a atins fața.

Citește și: Un șef al mafiei italiene, capturat în timpul unei cine romantice în Corsica. El reușise să evadeze trecând zidul închisorii cu cearșafuri

Reportera australiană a făcut un gest involuntar așa cum ar face orice persoană care urăște insectele.

Tânăra a vrut să lovească cu putere insecta care o înțepase de față, dar ținta ei a fost mai rapidă, ceea ce a făcut ca Andrea Crothers să primească o palmă destul de tare în față.

După momentul impactului, care a fost suficient de tare pentru ca microfonul să capteze sunetul, Crothers a fugit din fața camerei de luat vederi, zgâlțâindu-și brațele în timp ce atacul insectei continua.

Deși părea să fie stresantă în acest moment, colegii ei nu au fost atât de îngrijorați, considerând găsit situația destul de amuzantă.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

„Azi s-a întâmplat un lucru amuzant cu Andrea Crothers, care este unul dintre reporterii noștri din emisiune. Ea a acoperit inundațiile din Brisbane și a făcut o treabă grozavă”, a spus moderatorul Karl Stefanovic, conform videoclipului distribuit de Crothers pe Instagram.

„Există pericolele în care se pun reporterii pentru a vă aduce poveștile acasă”, a adăugat gazda emisiunii.

Cum a apărut jurnalista în ziua următoare la TV

A doua zi după palma devenită virală pe rețelele sociale, jurnalista a îmbrăcat un echipament din plasă în timpul transmisiunii în direct, glumind că a fost aprobată de biroul de Resurse Umane.

„Sunt în regulă băieți, HR-ul a spus că aș putea purta asta atâta timp cât nu am solicitat compensarea lucrătorului pentru că m-am lovit în față”, a spus reportera.

„De fapt, este destul de la modă, se pare că mergi la curse”, i-a răspus una dintre gazdele emisiunii, conform NY Post.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI