Grace Spoonamore (foto), în vârstă de 20 de ani, a fost arestată de poliția din Brunswick, Ohio, după ce se presupune că femeia ar fi izbit cu mașina un Chevy Cruze.

În filmările de la arestare, Spoonamore- care pare vizibil în stare de ebrietate- încearcă să flirteze și să-l seducă pe ofițer, spunându-i chiar să o "aresteze", deoarece „îi plac jocurile perverse”.

Stripteuză băută la volan

Stripteuză băută la volan

La un moment dat, în timp ce ofițerul îi cere femeii să urce în mașina de poliție, Spoonamore îl numește „bărbat frumos” și îi spune: „Te deranjează că nu îmi simți piciorul la tine în mașină?”

Citește și: VIDEO- A pierit după ce a căzut din duba în mers. Fata victimei conducea mașina

O versiune editată a videoclipului original cu camera corporală de o oră a devenit virală pe YouTube, strângând peste 1 milion de vizualizări în patru zile.

Videoclip viral cu scena seducției: "Vrei să mă verifici?"

Conform unui raport de poliție obținut de DailyMail, femeia în vârstă de 20 de ani conducea într-un Buick Enclave albastru care avea mai multe mandate de infracțiuni auto neonorate.

Ofițerul a observat-o pe femeie că iese în viteză la un semafor verde și s-a izbit într-o altă mașină, determinându-l să înceapă să o urmărească în timp ce ea părea să fugă de mașina cu girofar.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Destinul tragic de care au avut parte trei membri ai aceleiași familii din Bistrița. Au fost găsiți morți în casa lor- wowbiz.ro

Stripteuză băută la volan

Stripteuză băută la volan

Polițistul a oprit-o în cele din urmă, iar ofițerul a remarcat că Spoonamore părea dezorientată, cu ochii injectați de la alcool și cu vorbirea neclară.

În videoclip, ea neagă inițial că este sub influența alcoolului, dar apoi îi spune ofițerului că a avut „două duble” la casa lui „Trick”.

Mai târziu, femeia a spus unui al doilea ofițer de poliție că a băut cu adevărat trei băuturi duble, ceea ce înseamnă șase băuturi în total.

După ce a fost pusă în cătușe, Spoonamore a fost întrebată dacă are ceva suspect la ea, ceea ce o face să râdă și să-i spună ofițerului: „Nu știu, vrei să mă verifici?”

Stripteuză băută la volan

Stripteuză băută la volan

În timp ce se află în mașina de patrulare, ofițerul Dominick Demedal o întreabă pe femeia născută în statul Georgia care este adresa ei actuală, dar femeia refuză să i-o dea.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Povestea dureroasă a regretatului actor Sebastian Papaiani! A fost martor la moartea fraților săi și trădat de propriul fiu- radioimpuls.ro

Citeste si: Uleiul care te ajută să ai un somn profund şi odihnitor. Lidia Fecioru: "Ne ajută să ne calmăm frica de a nu fi auziți și văzuți"- antena3.ro

„Ce ai de gând să faci dacă nu ți-o spun? a întreabat ea. „Te acuză de obstrucția justiției”, spune el. — Construcția de ce? ea răspunde înainte ca el să spună „afaceri oficiale”.

"Bine, e tare, nu-mi pasă", țipă Spoonamore înapoi. Într-un alt moment sălbatic, Demedal este surprinsă cu nerăbdare în timp ce Spoonamore îi spune că este stripteuza la un club. „Unde e asta”, răspunde el. „Ce vrei să spui, ce este aia?” afirmă ea împleticit. 'Ştii.'

Înainte de testarea ei pentru alcool și droguri, Spoonamore ar fi scuipat pe ofițerul din Brunswick Robert Dugan. Incidentul nu a fost surprins de camerele de filmat, ci doar momentele care o arată pe Spoonamore dând cu piciorul în separatorul din plexiglas al mașinii, în timp ce ofițerul încearcă să vorbească cu ea.

Câteva minute mai târziu, este văzută plângând și spunându-le ofițerilor că nu are încredere în ei și întreabă dacă poate să coboare din mașina de patrulare și să vorbească cu cei doi ofițeri bărbați „ca de la femeie la femeie”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si