Acesta este momentul în care bărbatul de 27 de ani accidentează un polițist și fuge de oamenii legii.

Aceștia i au făcut semn să oprească pentru un control, însă bărbatul a ignorat semnalele polițiștilor și a încercat să scape.

Polițistul a fost transportat la spital cu leziuni în zona abdomenului, bazinului și piciorului drept. Șoferul a avariat și o mașină de poliție, însă aventura șoferului nu s-a încheiat aici.

Bărbatul era însoțit de două tinere, care au fugit inițial

Deși agenții îl ajung din urmă și încearcă să îi blocheze calea, bărbatul reușește să scape și abandonează mașina la aproximativ un kilometru distanță.

"De precizat este că se mai afla cu alte două persoane, de sex feminin și a încercat să sustragă pietonal. Au procedat la imobilizarea acestuia folosind mijloacele de imobilizare din dotare", a declarat subcomisarul Claudiu Costea de la Brigada Rutieră.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Individul a fost testat cu aparatul alcool-test, rezultatul indicat fiind 0,28 mg per litru alcool pur în aerul expirat în urma testării cu aparatul drag test au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Bărbatul a fost dus la sediul inml și pentru prelevarea probelor biologice

Politist lovit de un sofer drogat[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

Șoferului i s-a făcut rău la audieri

Șoferul a fost audiat de oamenii legii însă i s-a făcut rău și a fost transportat la spital.

"Colegii mei au anunțat un serviciu medical pentru a i se acorda îngrijiri medicale fost vorba despre o stare de rău generală și medicii au considerat că este nevoie de investigați suplimentare, motiv pentru care l au transportat la unitate spitalicească", a precizat oficialul de la Brigada Rutieră.

În interiorul mașinii au fost găsite reziduuri de substanțe de culoare albă ce au fost ridicate pentru a fi analizate

Bărbatul se afla în mașină cu două fete de douăzeci de ani care l ar fi cunoscut într-un local din Capitală 

Și ele au încercat să fugă dar au fost duse la audieri.

În acest moment a fost deschis un dosar penal în cadrul căruia se efectuează cercetări sub supravegherea parchetului de pe lângă judecătoria Sectorului 1 pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si