Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Momentul șocant în care taximetristul își snopește în bătaie clientul: "L-ai dat cu capul de asfalt"

Momentul șocant în care un taximetrist turbat a tăbărât peste clientul lui, l-a luat la bătaie, apoi l-a dat cu capul de asfalt.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un taximetrist supărat pe unul dintre clienţi s-a dezlănţuit ca un luptător în ring! Turbat de furie, individul l-a lovit cu bestialitate pe un tânăr de 23 de ani până când l-a lăsat, inconştient, pe asfalt. Atenție, sunt imagini cu un puternic impact emoţional!

VIDEO| Momentul șocant în care taximetristul își snopește în bătaie clientul: "L-ai dat cu capul de asfalt"

E ora 3 dimineaţa când sunt înregistrate aceste scene pe un bulevard din sectorul 3 al Capitalei.

Un individ solid s-a dezlănţuit împotriva unui adversar ce pare mai firav. Cu o mişcare bruscă, cel despre care aflăm imediat că e taximetrist, îşi izbeşte victima de asfalt.

Apoi se urcă în maşină şi pleacă, de parcă nimic nu s-a întâmplat.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Detalii înfiorătoare în cazul crimei din Capitală! Vecinii erau terorizați de vecinul ucis de chiriași: Și-ar fi omorât iubita, venea un miros îngrozitor din curtea lui

Citeste si: VIDEO| Haos în aeroport! Cozi uriașe la benzile de bagaje

Victima a rămas pe asfalt iar martorii au sunat imediat la 112. Incidentul a avut loc pe 30 decembrie.

Politiştii l-au identificat pe agrosor, un taximetrist cu licenţă de Ilfov. Acesta le-a spus agenţilor că tănărul de 23 de ani l-ar fi înjurat şi scuipat, aşa că a reacţional violent.

Poliţiştii sunt, însă, legaţi de mâini, chiar dacă au probe video solide. Victima a refuzat să depună plângere, aşa că dosarul este blocat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI