Imagini dramatice au surprins nu doar prăbușirea elicopterului în flăcări, ci și momentul în care doi dintre supraviețuitorii accidentului mortal au sărit din epavă și au urcat pe un acoperiș, la câțiva metri de fumul gros al aparatului de zbor.

Citește și: Un ofițer român a fost decapitat într-un port din China

Înregistrările video din Pompano Beach îi arată pe salvatori punând o scară pe partea laterală a clădirii, în timp ce pilotul Daron Roche, de 37 de ani, și paramedicul de pompieri Mikael Chaguaceda, 31 de ani, ies pe acoperiș

și coboară.

„Dumnezeu te iubește, omule!” se aude o femeie strigând în videclip, filmat de spectatorul Jared Liverpool și obținut de CBS Miami.

Tragedie după prăbușirea elicopterului de poliție

Două persoane au murit în dezastrul de luni dimineață – căpitanul de poliție Terryson Jackson, în vârstă de 50 de ani, care a rămas prins în elicopterul în incendiu și o femeie care se afla la sol.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Elicopterul Airbus EC-135-T1, care-l transporta pe Jackson și pe ceilalți doi membri ai echipajului, era în drum spre un apel de urgență în zona North Lauderdale când a căzut.

Alte patru persoane au fost grav rănite, au transmis oficialii americani.

VIDEO. Momentul teribil în care un elicopter de poliție cade pe o clădire de apartamente

Elicopter prăbușit peste clădirea de apartamente

Unul dintre martori a spus că este recunoscător că elicopterul nu i-a lovit casa. „Locuiesc lângă Pompano Beach Airpark și sunt obișnuit cu avioanele care zboară foarte jos.

Nu am mai văzut așa ceva până acum”, a spus el pentru presă.

Elicopterul s-a izbit de clădire la aproximativ 8:45 dimineața, în zona North Dixie Highway și Atlantic Boulevard, chiar la sud de Airpark, care este cunoscut pentru baza sa Goodyear Blimp. 

Imaginile cu ofițerii de poliție care au coborât de pe acoperișul clădirii au devenit virale:

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si