Americanul Scott Haraguchi se afla în apă în largul coastei insulei Hawaii când fiara masivă a sărit brusc din apă și a mușcat din caiacul său.

Citește și: VIDEO| Ea este femeia care s-a iubit cu un delfin. Experimentul NASA care s-a soldat cu moartea delfinului Peter

Bărbatul folosise o cameră video profesionistă pentru a-și filma aventura de la pescuit, când rechinul s-a îndreptat spre barca lui.

Rechinul ucigaș

Rechinul ucigaș la atac

[Sursa foto: Captură YouTube]

Imagini de infarct îl arată pe rechinul uriaș întorcându-se spre caiac înainte de a se lansa într-un salt incredibil către Scott.

Citește și: VIDEO. Vas de croazieră de lux, scufundat în "triunghiul Bermudelor" din Egipt. Clipe de coșmar pentru bogătașii de la bord

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Rechinul poate fi văzut deschizându-și fălcile în timp ce mușcă din barcă iar bărbatul scoate un țipăt de teamă.

Citește și: VIDEO- Un american vrea să stea 100 de zile sub apă. Bărbatul a bătut recordul mondial, în trecut, când a stat până în ziua 74: „Curiozitatea pentru descoperire m-a adus aici”

El a povestit pentru postul local KITV că a auzit un „șuierat” venind rapid spre el după care a fost la un pas să cadă în apă.

Au fost secunde întregi în care rechinul a tras cu dinții masivi de materialul tare al bărcii, încercând să o detabilizeze.

Pescarul s-a declarat norocos că a scăpat cu viață, potrivit The Sun.

În luna iulie 2022, o româncă aflată în vacanță în stațiunea Hurghada, Egipt, a fost ucisă de un rechin.

Citește și: VIDEO- Cine este Alexandru Tătar, pălincarul care l-a întâlnit pe Regele Charles în urmă cu mai mulți ani? „Am vrut să îi dovedesc pălinca mea ce aromă are”

Femeia își cumpărase două sejururi în Egipt, pentru o vacanță mai lungă la Marea Roșie.

La 600 de metri distanță de locul în care a murit românca, o turistă din Austria a fost sfâșiată, tot de un rechin, sub privirile îngrozite a sute de oameni.

Citește și: VIDEO |Durere fără margini! Ionuț și-a pierdut viața în dezastrul din Grecia, după ce două trenuri s-au ciocnit mortal. Mătușa românului este împietrită de durere: „Ai luat cu tine o parte din mine!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si