Momentul tragic în care o tânără de 20 de ani este smulsă de valuri în Marea Neagră sub ochii iubitului ei a fost filmat de turiștii de pe marginea plajei.

Citește și: A murit la doar 36 de ani în timp ce se afla în vacanță în Malta. "Regina frumuseții" a suferit un atac de cord pe un yacht

Diana Belyaeva, un fotomodel la început de carieră, se afla cu iubitul ei pe plaja din stațiunea rusă Sochi, când s-a produs nenorocirea, potrivit The Sun.

Diana Belyaeva

Diana Belyaeva

[Sursa foto: Instagram]

Un singur moment de neatenție a fost suficient și Diana a fost dusă în larg în timp ce privitorii "stăteau pe margine, o priveau sau o filmau”.

Diana și iubitul ei se plimbau de-a lungul apelor spumoase puțin adânci ale stațiunii de plajă rusești Soci. 

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Fosta soție a lui Sebastian, atac subtil la adresa Robertei de la „Casa iubirii”?! „Tu nu ai niciodată cum”- wowbiz.ro

Cuplul a împărtășit un moment romantic înainte de a fi măturați sălbatic de un val masiv de venit din senin. Valul a fost atât de puternic încât amândoi iubiții cad.

Rusoaica încearcă să se lupte să se ridice în picioare, însă un curent o smulge mai departe de țărm.

Iubitul ei, vizibil cuprins de panică, încearcă să strige după ajutor și chiar se grăbește în apele sălbatice ale Mării Negre pentru a-și salva iubita.

Încercarea este nereușită, el fiind împins înapoi de valurile puternice.

Diana Belyaeva, trasă de valuri în largul mării

Diana Belyaeva, trasă de valuri în largul mării

[Sursa foto: Captură YouTube]

Diana, de negăsit în apele Mării Negre

În ciuda căutărilor riguroase, Diana Belyaeva, originară din Lipetsk, nu a fost găsită de salvamari. Ea este dată dispărută de trei zile și este presupusă moartă, spun rapoartele de presă.

Pe rețelele de socializare din Rusia, s-a iscat un adevărat scandal, mii de comentatori acuzându-i pe cei care stăteau pe margine și filmau, în loc să încerce să ajute cuplul disperat.

"Bărbații au stat și s-au uitat la fata neputincioasă, au privit cu indiferență moartea ei”, spune cineva într-un comentariu.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si