Vecinii lui spun ca este tratat regeste, in declaratii facute exclusiv pentru Stirile Kanal D! Toate aceste masuri, desi condamnate in spatiul public, au un scop bine stabilit: acela de a-l determina pe suspect sa-si marturiseasca faptele! Va avertizam ca urmeaza imagini si informatii care va pot afecta emotional.

Aproape cu invidie vorbesc vecinii despre modul regesc in care este tratat cel pe care o tara intreaga il considera acum ,,monstrul din Caracal!"

Nu au mai vazut sau auzit in viata lor de un suspect de crime si viol care sa fie practic rasfatat in timpul anchetei!

In timpul perchezitiilor, Gheorghe Dinca sta mai mult la umbra si cand oboseste, e lasat sa se aseze. Confortul de care beneficiaza l-ar putea convinge sa le ofere, in schimb, anchetatorilor.. marturii pretioase. Totul in schimbul unor conditii despre care vecinii spun ca nu ii sunt deloc straine ca stil de viata!

Aceasta ar putea explica si atitudinea pe care a avut-o Gheorghe Dinca in primele zile de ancheta, cand i-a plimbat pe politisti pe diverse piste din care nu au obtinut nicio informatie.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Informații incredibile în cazul de la Caracal! Gheorghe Dincă era la cumpărături în timp ce Alexandra suna la 112! Vânzătoare magazin: "Privea pierdut, nu răspundea la întrebări..."

Citeste si: ȘOCANT! Legătura incredibilă dintre criminalul de la Caracal și criminala de la metrou!

Citeste si: Contul de Facebook al Alexandrei a ”explodat”! Ce se întâmplă acum pe pagina de socializare a fetei dispărute la Caracal?

O intelegere intre anchetatori si suspect nu este exclusa, cred psihologii criminalisti, care descriu apropierea aparent ciudata, ca pe o metoda de convingere.

Ca sa-l faca sa colaboreze,cei care conduc investigatia il menajeaza, in limitele legii.

In plus, Gheorghe Dinca vede tot din celula.

Psihiatri de renume inca incearca sa intre in mintea celui de banuit de crime abominabile, care, pana acum, era un om obisnuit pentru vecini!

Stiute sau nu de vecini, probleme in fosta lui casnicie par sa fi fost, insa. Fostul medic sef al Secþiei de Psihiatrie din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Constanta, Diana Cârjaliu, a reusit sa puna cap la cap informatiile venite pana acum despre viata ,,monstrului" din Caracal.

Cat despre presupusele antecedente clinice ale lui Dinca, vecinii nu cred o iota!

Si daca ar fi fost spitalizat pentru o astfel de afectiune, fara supraveghere continua rezultatele ar fi fost zero. Ancheta va stabili daca Gheorghe Dinca are afectiuni psihice sau doar joaca un rol in acheta celui mai rasunator caz din Romania ultimilor 30 de ani!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si