Un spectacol macabru, un buluc pe care nici macar curiozitatea nu il poate justifica. Femei in toata firea se apleaca sa filmeze cu telefonul mobil de la fata locului.

Au venit, au vazut si au plecat, au lasat in urma zeci de pet-uri si pe parintii care trebuie sa isi care povara pe mai departe.

O intrebare insa: oare fetele erau salvate daca si vecinii ar fi alertat politia din timp despre comprtametul dubios a lui Gheorghe Dinca?

Asadar, toata lumea il cunostea, toata lumea stia ca este un individ cel putin dubios, dar nimeni nu s-a gandit sa il si reclame.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro

Citeste si: Petiție online pentru reintroducerea pedepsei cu moartea în România. Peste 100.000 de români au semnat-o deja

In toata nebunia creata la poarta monstrului din Caracal, zvonistica a atins cote alarmante. Oamenii se jura in fata camerelor ca stiu exact ce s-a intamplat si cum s-a intamplat.

De pe margine se faceau trasmisiuni live intocmai cum vedeau la televziunile nationale si se numarau like-urile si comentariile.

Ba unii chiar si -au pus viata in pericol si s-au urcat pe garduri pemtru a transmite in mediul virtual imagini exclusive.

Au fost insa si momente impresionanate in care oameni din toata tara au venit sa aprinda o candela in locul in care, Aaexandra si Luiza au fost omorate intr-un fel atat de crunt.

Si o scrisoare care ilustreaza perfect vina noastra a tuturor, pentru ca am lasat ca incompetenta sa ajunga la cel mai inalt nivel.

Ca am tacut cand trebuia sa urlam, si am inchis ochii cand trebuia sa vedem.

Printre marea de oameni, s-au adunat si mame topite de durere si de gandul ca povestea Alexandrei, putea sa fie a oricarei fetite din Romania.

Oamenii revoltati au fost flancati de jandarmi imbracati ca pentru interventiile in forta. De ce nu au venit la fel de multi sa o salveze pe Alexandra, unde erau ei, cand o mana de politisti asteptau rasaritul soarelui ca sa intre in casa monstrului din Caracal?

Citeste si: Sora Luizei Melencu, în stare de șoc. Ce a putut să-i spună un polițist, la telefon


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si